Keskustelu:Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Unohdin merkitä yhteenvetoon että tämä on roska. EIkös tällaiset pienporukoiden yksityistapahtumat poisteta aina suoraan? --Ulrika 19. marraskuuta 2006 kello 18.10 (UTC)

Mutta onko tämä "pienporukan järjestämä"? Vertautuu kai Hämeenkadun Approon. Osallistujia ja historiaa tosin artikkeleiden perusteella vajaa puolet. --Tomisti 19. marraskuuta 2006 kello 18.15 (UTC)
Mutta kuten kirjoittajallekin esitin, onko ryypiskely, vaikka laajapohjaisempikin, ensyklopedisesti kiinnostavaa? Minusta ei. --Ulrika 19. marraskuuta 2006 kello 18.20 (UTC)

Tärkeä tapahtuma Turun opiskelijaelämän kannalta. Muistaakseni Turun kauppakorkeakoulun rehtori avasi tapahtuman viime vuonna. Ei todellakaan mikään pienen porukan tapahtuma! --FinnishWikipedist 19. marraskuuta 2006 kello 18.34 (UTC)

Kyseinen tapahtuma on avoin kaikille, ei siis mikään yksityistapahtuma. En myöskään kutsuisi kahtatuhatta henkeä pikkuporukaksi. Aurajokilaivuritutkinto vertautuu hyvin approihin, joita käsitteleviä artikkeleita ei myöskään ole poistettu.

Näyttää siltä että tämän merkittävän kulttuuritapahtuman kannatus on niin suuri, ettei poistolle ole edellytyksiä. --Ulrika 19. marraskuuta 2006 kello 18.51 (UTC)