Keskustelu:Ajopuut

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

...ei täällä kyllä mitään juttuja ole, ei ollut koko keskustelusivua vaikka tuossa artikkelin alussa lukee että pitäisi parantaa ja että täällä saattaa olla lisätietoja --Leevi 29. lokakuuta 2006 kello 14.00 (UTC)

"Tätä artikkelia tai artikkelin osaa on pyydetty parannettavaksi. Syy: Ulkoiset linkit mieluusti joko lähteet tai aiheesta muualla -osioon." Typerä toive! Nuo ulkoiset linkit eivät liity suoranaisesti Ajopuut-yhtyeeseen, joten eivät ne sovi mitenkään loppuun "aiheesta muualla" -otsikon alle. Toisaalta olen tietyt sanat linkittänyt lisätietoa-hengessä, jotta teksti olisi linkitetympää, minkä luulisi olevan vain hyvä asia. Hemmetin typerä toive, toivottavasti ylläpito poistaa alun kehoituksen ellen sitä itse kohta onnistu poistamaan. --Leevi 29. lokakuuta 2006 kello 14.05 (UTC)

Korjauspyynnöstä ei ole pakko kirjoittaa keskustelusivulla, lukeehan mallineessakin että saattaa olla lisätietoa. Linkit voisi kyllä poistaa tekstin välistä. Muuta-osion voisi yhdistää alkukappaleeseen, jota voisi muokata luettavampaan kuntoon eli esim. poistaa äänilevylistan kun se kerran on artikkelissa myöhemmin. Enkä myöskään usko, että tieto siitä, että millä levyllä syksyn sävel -biisi on, olisi merkittävä. --Velma 29. lokakuuta 2006 kello 14.23 (UTC)