Keskustelu:360 asteen palaute

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Omistan tekijänoikeudet tähän artikkeliin. Olen ottanut sen sellaisenaan blogistani, jossa käsittelen 360 asteen palautteita laajemmin. Kari Lahti Kommentin jätti 80.222.48.217 (keskustelu – muokkaukset).

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Konsulttijargonia eli yleisessä käytössä olematon uudissana, pois. –Kotivalo (keskustelu) 27. elokuuta 2013 kello 00.48 (EEST)

On se varmasti konsulttijargonia, mutta kun aiheesta tulee osumia Googlella niin suomeksi kuin englanniksikin (esim.), niin kai sen paikka on sitten Wikipediassa. Artikkelia voi kehittää ja lisätä parempia läheitä. --Käyttäjä:Kielimiliisi 27. elokuuta 2013 kello 09.28 (EEST)

Itselleni entuudestaan tuntematon käsite, mutta kun katsoo hakukonehaun tuloksia (etenkin englanninkielisiä; on tästä kirjoitettu kuitenkin myös suomeksi), on selvää, että on merkittävä. Artikkelin tämänhetkinen lähteettömyys on tietenkin miinusta; englanninkielisestä sekä saksankielisestä Wikipediasta löytyy muun muassa tältä osin paremmat artikkelit tästä aiheesta. --Nironen (keskustelu) 28. elokuuta 2013 kello 00.43 (EEST)