Izabel Varosa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Izabel Varosa on japanilainen melodinen visual-kei yhtye, joka perustettiin kesäkuussa vuonna 2004. Sen perustivat kitaristit Chihiro ja Kazui. Myöhemmin kokoonpanoon liittyi vokalisti Hikaru ja rumpali Fu~ma. Izabel Varosa aloitti virallisen toimintansa lokakuussa.

Levytyssopimus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yhtye solmi vuonna 2005 sopimuksen Applause Recordsin kanssa, joka tuotti myös Lareine-nimisen yhteen levyt, joissa Kazui ja Fu~ma olivat roudareina. Izabel Varosa ja Lareine esiintyivät usein yhdessä, ja näin Izabel Varosa sai suosiota myös Lareinen faneilta.

Julkaisut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Maaliskuussa basistin Emiyn yhtye Yuda hajosi, ja hän liittyi virallisesti Izabel Varosaan. Saman kuukauden aikana he julkaisivat Kyoun, ensimmäisen maxi-singlensä. Kesäkuussa yhtye julkaisi mini-albuminsa, lokakuussa toisen maxi-singlensä ja kahden kappaleen erityisen singlen Imitation Mercy/Seasonal Wind, jota jaettiin keikoilla.

Yhtyeen hajoaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

15. päivä marraskuuta Izabel Varosa piti ensimmäisen oneman-konserttinsa Holiday Shinjukulla. Samana päivänä rumpali Fu~ma ilmoitti, että lähtisi yhtyeestä. Yhtye ei löytänyt pysyvää paikkaajaa, mutta Enju (ex-miraleta) toimi heidän väliaikaisena support-rumpalinaan. Yhtye jatkoi toimintaansa vaikka täyttä virallista jäsenistöä ei ollut.

Kesäkuussa 2006 yhtye julkaisi uuden singlensä ja ensimmäisen minialbuminsa, jossa oli PV'itä mukana.

Yhtye suunnitteli julkaisevansa elokuussa ensimmäisen täyspitkän albumin, mutta kaksi viikkoa ennen albumin julkaisua konsertissaan Holiday Shinjukulla (2. syyskuuta) Chihiro, Emiy ja Hikaru ilmoittivat jättävänsä yhtyeen, jolloin jäljelle jäi vain Kazui. Albumia ei julkaistu. Kazui ei ole ilmoittanut aikooko etsiä uusia jäseniä lähteneiden tilalle, vai lopettaako bändin kokonaan.