Myllypuron sosiaali- ja terveysalojen opiskelijat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Myllypuron sosiaali- ja terveysalojen opiskelijat ry (MysteRy) on Metropolia Ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden yhdistys.[1] Jäseniä on noin 1200 lähde? ja opiskelijoita löytyy seuraavilta aloilta: apuvälinetekniikka, bioanalytiikka, fysioterapia, jalkaterapia, optometria, osteopatia, radiografia ja sädehoito sekä suun terveydenhuolto.

Yhdistys on perustettu alun perin vuonna 1971 nimellä Helsingin IV Opiskelijayhdistys ry[2], jolloin Helsingissä toimi Helsingin IV terveydenhuolto-oppilaitos.

Opiskelijayhdistys toimii aktiivisesti opiskelijoiden edunvalvonnan ja virkistystoiminnan parissa sekä tekee yhteistyötä Metropolian muiden opiskelijayhdistysten sekä opiskelijakunta METKAn kanssa.

Yhdistyksen hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 13 jäsentä.[3] Vuonna 2020 puheenjohtajana toimi Elise Juntunen ja varapuheenjohtajana Mikael Westerlund.[4]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Opiskelijayhdistykset – MysteRy – Myllypuron sosiaali- ja terveysalojen opiskelijat ry Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA. Viitattu 12.8.2021.
  2. Myllypuron sosiaali- ja terveysalojen opiskelijat ry Yhdistysrekisterin tietopalvelu. Patentti- ja rekisterihallitus. Viitattu 12.8.2021.
  3. MysteRy:n esittely Myllypuron sosiaali- ja terveysalojen opiskelijat ry. Viitattu 12.8.2021.
  4. MysteRyn hallitus vuodelle 2020 Myllypuron sosiaali- ja terveysalojen opiskelijat ry. Viitattu 12.8.2021.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]