HBC (yritys)

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hill Brush Co. Ltd. on perheomisteinen siivous- ja hygieniavälineitä valmistava brittiläinen yritys. Yrityksen perustivat Fred ja Bill Coward vuonna 1922.[1]

Yrityksen pääpaikka ja tehdas sijaitsee Mere-nimisessä kylässä Wiltshiressä Britanniassa. Toimintaa on nykyään myös Yhdysvalloissa. Hillbrush:lle on myönnetty kuninkaallisen hovihankkijan asema vuonna 1981.

Yritys on kulkenut pitkän matkan alkuvuosien käsintehdyistä harjoista nykyisiin materiaaleiltaan kehittyneisiin tuotteisiin. HBC työllistää noin sata henkilöä ja valmistaa yli viisi miljoonaa harjaa ja siivousvälinettä vuodessa. Tuotteita myydään yli 85 maahan.

Tuotteita markkinoidaan Salmon Products- ja Salmon Hygiene Technology- sekä uusimmin HBC-logojen suojin, Suomessa HBC-harjat ja -tuotteet tai Salmon-harjat ja -tuotteet. Tuotteet valmistetaan noudattamaan hygienia-olosuhteiltaan vaativien alojen vaatimuksia, esimerkiksi elintarviketeollisuus, catering, ravintola-ala, meijerit, lääketeollisuus ja sairaalat. Salmon Hygiene Technology:in värikoodatut siivousvälineet läpäisevät FEIBP PHB Hygienia vaatimukset ja ne valmistetaan FDA-hyväksyttyjä materiaaleja käyttäen. Värikoodatut siivousvälineet ovat HACCP yhteensopivia. Tuotteet ovat standardi ISO:9001:2008-sertifioituja.

Suomessa Hillbrushia edustaa Harjat.com.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]