Gumpers

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gumpers
Gumpers
Gumpers
Luoja(t) Jeff Muncy
Näyttelijä(t) Yhdysvallat Jess Harnell
Ensiesiintyminen "The Boy with Six Legs" (tammikuu 2005)
Kustantaja MoonScoop
Henkilötiedot
Asuinpaikka DeSpray Bay
Luonteenpiirteet Erittäin vahva, monipuolinen ruokavalio
Suhteet
Tutut Tommy Cadle
Dinko
Swanky
Flip
Scruffy

Gumpers on kuvitteellinen avaruusolio Pet Alien -tietokoneanimaatiosarjassa. Hän pelkää kaikkea mahdollista kuten varjoja, vaikeita sanoja ja laihduttamista. Hän ei myöskään tiedä omaa vahvuuttaan ja saattaakin usein vahingoittaa jotain tietämättä tehneensä sitä.

Hahmon ääninäyttelijänä on Jess Harnell, joka sai ääniroolisuorituksestaan Daytime Emmy -ehdokkuuden vuonna 2006.

Luonne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gumpers on isokokoinen avaruusolio, jolla on suuri ja monipuolinen ruokahalu. Hän pitää röyhtäilemisestä ja piereskelemisestä. Gumpersilla on myös yksi hammas, joka on kaiken lisäksi elävä. Huolimatta vahvuudestaan Gumpers on erittäin pelokas ja esiintyy monesti tyhmänä, vaikka onkin kykenevä ajattelemaan älykkäitä ajatuksia. Sana "dieetti" saa hänet kauhusta pelokkaaksi, kuten myös sanat "tiistai" ja "aikakauslehti". Lisäksi Gumpers pelkää monia asioita kuten varjoja, ääniä, kasviksia ja kirkumista.

Kookkaasta olemuksesta huolimatta Gumpers on kuitenkin mukava, passiivinen ja viattomin avaruusolio, joka asustaa Tommyn luona majakassa. Kaikki kuitenkin muuttuu kun hän muuttuu pelokkaaksi, jolloin Gumpers juoksee karkuun jopa tiiliseinän läpi eikä ymmärrä omia voimiaan ja saattaakin aiheuttaa tuhoja.

Kovan ruokahalunsa vuoksi Gumpers usein etsiikin itselleen syötävää ja mielellään etsiikiin makeisia kuten sokeria ja karkkia. Kuitenkin hänelle saattaa maistua jopa kenkä tai ruusukimppu. Hyväuskoisen luonteensa vuoksi Swanky usein houkutteleekin hänet mukaan juoniinsa makeisilla.

Yksinkertaisuudestaan huolimatta hänellä on kyky ajatella syvällisemmin ja kykeneekin tekemään tarkkoja analyysejä esimerkiksi ruususta, josta Gumpers luetteli kaiken mahdollisen molekyylirakenteesta lähtien. Hän ei ole kovin innokas liikunnan harrastaja ja pitääkin enemmän helposta ja rentouttavasta elämästä, kuten Tommy.