Gaia Group

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gaia Group
Liikevaihto 3 636 000 euroa[1]
Henkilöstö 42[1]
Kotisivu www.gaia.fi

Gaia Group on suomalainen asiantuntijayritys, jonka pääliiketoiminta-alueet ovat kestävän liiketoiminnan konsultointi- ja tukipalvelut sekä uuden liiketoiminnan kehittäminen. Gaia Groupilla on yksi tytäryhtiö Gaia Consulting Oy, joka käytännössä vastaa Gaia Groupin operatiivisesta toiminnasta. Gaia Consulting tekee kansallisia ja kansainvälisiä asiantuntijahankkeita julkiselle ja yksityiselle sektorille liittyen energiaan ja resurssienhallintaan, ympäristöön ja ilmastoon, turvallisuuteen ja riskienhallintaan, cleantechiin ja biotalouteen, ennakointiin ja innovaatiotutkimukseen. Gaia on Cleantech Finlandin, Global Cleantech Cluster Association, Green Building Council Finlandin, FiBS yritysvastuuverkoston sekä Finnish Water Forumin (FWF) jäsenyritys ja kumppani.

Henkilöstö ja organisaatiorakenne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gaia työllistää noin 45 henkilöä erilaisilla koulutustaustoilla. Yrityksen vuotuinen liikevaihto on noin 4,5 M€ (2014). Gaian omistaa yrityksen toimiva johto. Gaian nykyinen toimitusjohtaja on Juha Vanhanen ja hallituksen puheenjohtajana toimii Pasi Rinne - molemmat ovat yrityksen perustajajäseniä.

Toimipisteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gaialla on yli 700 asiakasta viidellä mantereella, joista suurimmat markkina-alueet ovat Eurooppa ja Afrikka. Gaian pääkonttori sijaitsee Helsingin Bulevardilla. Muita toimipisteitä on Turussa, Zürichissä, San Franciscossa, Buenos Airesissa, Pekingissä sekä Addis Abebassa.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gaia Group on perustettu Helsingissä vuonna 1993.

Gaian myytti[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gaia (muinaiskreikaksi Γαῖα, ”Maa”) on kreikkalaisessa mytologiassa alkujumala, joka on useiden jumalten ja titaanien äiti.selvennä

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Gaia Consulting Kauppalehti. Viitattu 4.2.2018.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]