Finnish Business & Society

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Finnish Business & Society (FiBS) on vuonna 2000 perustettu vastuullisen yritystoiminnan verkosto, voittoa tavoittelematon yhteiskuntavastuualan toimija, jonka tarkoituksena on edistää taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullista yritystoimintaa Suomessa.

FiBSin näkökulma yhteiskuntavastuuseen on liiketoiminnallinen: vastuullisuus edistää yritysten innovatiivisuutta, kilpailukykyä, riskienhallintaa ja maineenrakennusta, mahdollistaa kestävän kehityksen mukaisen kasvun ja tukee näin yritysten kannattavuutta pitkällä aikavälillä.

Keskeinen osa FiBSin toimintaa ovat erilaiset tilaisuudet, joissa jaetaan tietoa alan parhaista käytännöistä, tutkimuksista ja työkaluista. FiBSin julkaisema Vastuullinen Vaikuttaja on Suomen ainoa yritysvastuuseen keskittyvä lehti.

FiBSin jäseneksi voivat liittyä kaikki yritykset ja yhteisöt, jotka pyrkivät edistämään yhteiskuntavastuuta toiminnassaan. Jäsenistön monimuotoisuus tekee FiBSistä ainutlaatuisen yritysverkoston.

FiBS on mukana yhteiskuntavastuualan virallisissa ja epävirallisissa verkostoissa ja työ- ja ohjausryhmissä ja tekee aktiivisesti yhteistyötä myös alan kansainvälisten järjestöjen kanssa. FiBS on CSR Europe, CSR 360 Global Partner Network sekä Global Reporting Initiative -järjestöjen jäsen.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]