Dragonadopters

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Dragonadopters on ilmainen englanninkielinen online-selainpeli, jossa adoptoidaan ja kasvatetaan lohikäärmeitä. Lohikäärmeitä voi adoptoida yhteensä seitsemän, kaikista yhdestätoista eri lohikäärmeestä. Lisää lohikäärmeitä voi kuitenkin adoptoida Dragon Coinseilla (lohikäärmekolikoilla). Nykyinen versio 2.0 on vielä beta-vaiheessa.

Lohikäärmeet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Adoptoidakseen lohikäärmeen tulee valita yksi muna josta kuoriutuu myöhemmin lohikäärmeen poikanen. Myöhemmin munia voi adoptoida lisää ja yhdellä tunnuksella niitä voi olla enintään seitsemän. Lohikäärmeen voi valita yhdestätoista vaihtoehdosta, jotka ovat Western Dragon, Eastern Dragon, Furdragon, Wyvern, Lizardus, Dino, Pterodragon, Felidragon, Dark dragon, Plesiodragon ja Canidragon.

Jokainen lohikäärme saa myös oman elementin. Valittavat elementit ovat tuli, maa, vesi ja ilma. Jokainen elementti tekee lohikäärmeestä erilaisen.

Kasvattaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lohikäärmettä pitää ruokkia ja pitää onnellisena. Lohikäärmeelle voi ostaa erilaisia esineitä jotka kasvattavat sen voimia tai kykyjä. Lohikäärme pysyy onnellisena, jos pelaaja käy usein sen luona. Se kaipaa myös muiden seuraa, eli vierailijat ovat myös tärkeässä osassa sen kasvamisprosessissa. Lohikäärmeen kehitystä seurataan tasoina. Kasvatuksen vaiheet ovat:

Nimi Selite Taso
Egg Muna 0-4
Hatchling Poikanen 5-12
Child Lapsi 13-24
Teenager Teini 25-39
Adult Aikuinen 40-69
Ancient Vanhus 70-110

Uuden lohikäärmeen voi adoptoida aina, kun edellinen on kasvanut tasolle 30.

Lohikäärmeen kotisivu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sivusto tarjoaa jokaiselle lohikäärmeelle sivun, joka toimii sen kasvatusalustana. Sivujen osoitteet ovat muotoa nimimerkki.dragonadopters.com. Sivulta on myös mahdollista ladata omaa lohikäärmettä vastaava avatar tai allekirjoitus joita voi laittaa vaikkapa keskustelufoorumien allekirjoitukseksi.

Versio 2.0[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Versio 2.0 julkaistiin 16. lokakuuta 2009 ja se sai heti paljon positiivista palautetta.kenen mukaan? Koko selainpelin visuaalinen puoli oli uudistettu täysin ja sen käyttöliittymää muutettiin. Pelissä pystyi nyt adoptoimaan yli 5 lohikäärmettä samalla tunnuksella, lohikäärmeiden enimmäistaso nousi 110:een ja peliin lisättiin seitsemäs lohikäärme, Pterodragon. Peli sai myös paljon pienempiä ja suurempia uudistuksia käyttäjien ihmeteltäväksi, mutta virallista listaa uudistuksista ei ole vielä tehty.lähde?

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]