Die Sektor

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Die Sektor
Tiedot
Toiminnassa 2002–
Tyylilaji Darkwave, Industrial, EBM
Kotipaikka Atlanta, Georgia, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Scott Denman
Daniel Gant
Alan Smith
John Gerteisen

Levy-yhtiö

NoiTekk

Die Sektor on vuonna 2002 Atlantassa, Yhdysvalloissa perustettu darkwave-yhtye.

Teokset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Albumit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

To Be Fed Upon

Final Electro Solution

Applied Structure in a Void

Lost Sektor

Suosituimmat kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Scraping flesh

Deathkill

Mother Hunger

When Porcelain Bleeds

Revelation None

Painkiller

In the Arms of Eternity

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Die Sektor sai alkunsa Atlantassa vuonna 2002, kun parhaat kaverukset Scott Denman ja Daniel Gant kokeilivat tehdä elektronista musiikkia eri soittimilla. He tekivät yhdessä useita raitoja ja lähettivät niitä ystävilleen. Tuolloin Auspexiin kuuluneet Alan Smith ja John Gerteisen kuuntelivat heidän demojaan ja vakuuttivat Denmanin ja Gantin siitä, että Die Sektor voisi saada paremman äänen jos he tuottaisivat demonsa Auspexin studiossa.

2. tammikuuta 2004 Denman ja Gant lähtivät Starkeen tekemään uutta musiikkia sen jälkeen, kun he olivat julkaisseet ensimmäisen singlensä ”Scraping Flesh”. Maraton-tallennuksessa, joka kesti hieman yli 48 tuntia, he tallensivat neljä kappaletta: ”Motionless”, ”Lust Angel”, ”Scraping Flesh” ja ”Electronic Saviour”. Smith, Gerteisen ja Denman hoitivat tallentamisen ja miksauksen, kun Gant hoiti sanoitukset ja laulamisen.

Kuukautta myöhemmin Gant ja Denman palasivat Starkeen toiseen maratoni-tallennukseen. Tällä kertaa he tallensivat kappaleet ”Painkiller” ja ”Your Deception”. Gerteisen ja Smith olivat kiinnostuneita saksalaisesta NoiTekk-levy-yhtiöstä ja kehottivat Denmania ja Gantia lähettämään NoiTekille kopion ”Scraping Flesh”:stä.