ACE Online

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

ACE Online (Air Combat Extreme) on kanadalaisen Suba Gamesin tuottama tietokoneella pelattava verkkomoninpeli. Peli on ilmainen, mutta tietyt lisäominaisuudet ovat maksullisia. Pelissä pelaaja pääsee futuristiseen maailmaan hävittäjän kyytiin ja taistelemaan hirviöitä vastaan.

Kansakunnat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tasolla 11 pelaajan pitää valita, kumpaan kansakuntaan (engl. nation] haluaa liittyä. Valittavissa on Bygeniou Regular Army tai Arlington Rebel Army. Tämän jälkeen pelaaja ohjataan automaattisesti oman kansakunnan tukikohtaan, jossa on mm. esinekauppoja. Kansakunnat ovat toistensa vihollisia.

Tehtävät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä on lisäksi useita tehtäviä, joita avautuu useimmiten silloin, kun saa tason. Palkkioksi tehtävän suorittamisesta saa pelin sisäistä rahaa, kokemuspisteitä tai esineitä aseista parannuksiin.

Player Versus Player[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

ACE Onlinessa, kuten useissa muissakin verkkopeleissä, on PvP (Player Versus Player/Pelaaja vastaan pelaaja)-ominaisuus, jossa voi haastaa muista pelaajia taisteluun itseään vastaan. Kun pelaaja ampuu toisen pelaajan alas, hänen Killmark-tasonsa nousee vastapelaajan tason mukaan.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]