Tiedosto:Sarastuksia Wäinö Aaltosen museossa 2017-02-26.jpg

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(3 320 × 2 213 kuvapistettä, 1,14 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Yhteenveto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuvaus

Valokuva Tanssikoulu Tanssitiimin esityksestä Wäinö Aaltosen museossa Turussa 26. helmikuuta 2017. Kuvassa on koulun tanssijoita ja Wäinö Aaltosen maalauksia ja veistoksia eri taidemuseoiden ja yksityiskokoelmista. Valokuva liittyy Wäinö Aaltosen taidemuseon näyttelyyn Wäinö Aaltonen ja itsenäisyyden vuosisata ja museossa näyttelyn aikana toteutettuun esitykseen Sarastuksia - kuvataiteen, tanssin ja musiikin koskeketuspinnoilla, jonka toteutus on koreografi Maria Nurmelan, tanssikoulu Tanssitiimin ja Wäinö Aaltosen museon yhteistyötä. - Photograph of performance by dance-studio Tanssitiimi in the Wäinö Aaltonen Museum of Art in Turku, Finland. Photo is taken on 26th february 2017 during art exhibition Wäinö Aaltonen ja itsenäisyyden vuosisata. Photo shows dancers of Tanssitiimi dance school and sculptures and paintings by Wäinö Aaltonen from collections of various art museums and private collections. Photo was taken during dance performance Sarastuksia - kuvataiteen, tanssin ja musiikin koskeketuspinnoilla which was produced in co-operation with choreographer Maria Nurmela, Tanssitiimi dance school and Wäinö Aaltonen Museum of Art.

Lähde Itse otettu valokuva
Päiväys 2017-02-26
Tekijä(t)

Valokuvan käyttöoikeus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kuin mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 4.0

Nimeä 4.0 Kansainvälinen http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.fi

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen16. toukokuuta 2019 kello 04.20Pienoiskuva 16. toukokuuta 2019 kello 04.20 tallennetusta versiosta3 320 × 2 213 (1,14 MiB)Htm (keskustelu | muokkaukset){{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Valokuva Tanssikoulu Tanssitiimin esityksestä Wäinö Aaltosen museossa Turussa 26. helmikuuta 2017. Kuvassa on koulun tassijoita ja Wäinö Aaltosen maalauksia ja veistoksia eri taidemuseoiden ja yksityiskokoelmista. Valokuva liittyy Wäinö Aaltosen taidemuseon näyttelyyn ''Wäinö Aaltonen ja itsenäisyyden vuosisata'' ja museossa näyttelyn aikana toteutettuun esitykseen ''Sarastuksia - kuvataiteen, tanssin ja musiikin koskeketuspinnoilla'', jonka toteutus on koreograf...

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Metatieto