Tiedosto:Minsk-Moskva kinoteatr 1980.JPG

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minsk-Moskva_kinoteatr_1980.JPG(640 × 480 kuvapistettä, 152 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Kuvaus

Elokuvateatteri Moskova (valkoven. Кінатэатр Масква, ven. Кинотеатр Москва, Kinoteatr Moskva) on Valko-Venäjän pääkaupunki Minskissä sijaitseva, vuosina 1976–1980 rakennettu elokuvateatteri. Rakennuksessa on kaksi salia, joihin sopii 260 ja 1070 katsojaa. Se oli valmistuessaan Valko-Venäjän suurin elokuvateatteri. Tiloja on käytetty myös kokousten ja konferenssien järjestämiseen. Elokuvateatteri Moskova sijaisee Minskin ydinkeskustassa osoitteessa prospekt Pobeditelei 13, Minsk, Valko-Venäjä. Rakennuksen suunnittelivat arkkitehdit Viktаr Kramarenkа, Mihail Vinahradau ja V. Štšerbina.
Tekijänoikeuksien haltija = Arkkitehdit Viktаr Kramarenkа, Mihail Vinahradau ja V. Štšerbina, valokuva: User:Gruszecki.
Huom. Kuva esittää Valko-Venäjän tekijänoikeuslain mukaista, teoksen suunnitelleiden arkkitehtien elinaikana ja 50 vuotta heidän kuolemansa jälkeen suojattua teosta. Rakennusta tai muistomerkkiä esittävän valokuvan käyttö on sallittua Valko-Venäjän vuoden 1996 tekijänoikeuslain (venäjäksi) 19 artiklan mukaisella sitaattioikeudella rajoitetussa määrin mm. tieteellisessä, informatiivisessa tai arvostelevassa tarkoituksessa. Tätä kuvaa ei saa käyttää muihin tarkoituksiin, sen käyttö ei ole vapaata, etkä sitä ei tule siirtää Commonsiin.
In English: Note please: Do not load this to Commons as this is photo of an artwork (1980) which does not have Freedom of Panorama. Such photos should not be in Commons as they are not free to use.

Lähde Commonsin kuva Москва_(кинотеатр).JPG
Päiväys 24.7.2010
Tekijä(t)

Commons User:Gruszecki


Creative Commons -lisenssi
Creative Commons Nimeä
Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Nimeä 3.0 Ei sovitettu -lisenssillä. Lyhyesti: Saat levittää ja muokata teosta niin kauan kun mainitset teoksen käytön yhteydessä teoksen tekijän/tekijät tai lisensoijan/lisensoijat. Virallinen lisenssi.
CC BY 3.0

Nimeä 3.0 Ei sovitettu http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Käyttöoikeus

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen25. syyskuuta 2013 kello 18.37Pienoiskuva 25. syyskuuta 2013 kello 18.37 tallennetusta versiosta640 × 480 (152 KiB)Paju (keskustelu | muokkaukset)== Yhteenveto == {{Tiedoston tiedot | Kuvaus = Elokuvateatteri Moskova (valkoven. Кінатэатр Масква, ven. Кинотеатр Москва, Kinoteatr Moskva) on Valko-Venäjän pääkaupunki Minskissä sijaitseva, vuosina 1976–1980 raken...

Seuraava tiedosto on tämän tiedoston kaksoiskappale (lisätietoja):

Seuraavat 2 sivua käyttävät tätä tiedostoa:

Metatieto