Soccer Physics

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Soccer Physics
Kehittäjä Otto-Ville Ojala
Jakelija App Store
Julkaistu 12. heinäkuuta 2014
Lajityyppi urheilupeli
Pelimuoto yksinpeli, moninpeli
Ikäluokitus Apple: 4+[1]
Alusta iOS, selain
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Soccer Physics on suomalaisen indie-videopelikehittäjä Otto-Ville Ojalan kehittämä urheilupeli, joka julkaistiin 12. heinäkuuta 2014 iOS:lle. Peli julkaistiin myöhemmin myös selaimelle. Peli on noussut suureen suosioon: se on ollut App Storen maksullisten pelien 11. sijalla.[2]

Pelissä on kaksi joukkuetta, ideana on saada pallo vastustajan maaliin. Pelaajia ohjataan ainoastaan yhtä tai valinnaisesti kahta nappia painamalla, silloin pelaajat hyppäävät, mutta pelaajien eri asennoista riippuen hahmot voivat liikkua eri suuntiin ja pelaamisesta tulee hyvin satunnaista. Peliä pelataan sivultapäin kuvattuna. Peliä voi pelata joko yksin tietokonetta vastaan, jolloin pelaaja ohjaa yksin jokaista oman joukkueensa hahmoa tai toista pelaajaa vastaan, jolloin jokainen ohjaa oman joukkueensa hahmoja. Myös nelinpeli on mahdollista, jolloin jokainen ohjaa omaa hahmoaan.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Soccer Physics itunes.apple.com. Viitattu 11.3.2017.
  2. Suomalainen jalkapallopeli riemastuttaa maailmalla – katso arvostelu Ilta-Sanomat. Arkistoitu 24.8.2014. Viitattu 24.9.2014. (suomeksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.