Silence Sound Center

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Silence Sound Center tuoli on Antti Evävaaran vuonna 2002 suunnittelema tuoli. Tuolissa voi työskennellä rauhassa, ja se sulkee hyvin ulkopuoliset hälyäänet.

Evävaaran suunnittelu päivittyi uudelle tasolle vuonna 2002 Silence-tuolin myötä. Silence-tuotteet ovat hiljaisten, henkilökohtaisten tilojen luomiseen tarkoitettuja tuotteita. Silence Sound Center -tuolin myötä Evävaaraa on pidetty yhtenä funktionaalisten huonekalujen edelläkävijöistä maailmassa.lähde? Silence Sound Center -tuolia on kutsuttu maailman pienimmäksi konserttisaliksi, tuoleja toimitettu mm. Frankfurtin lentokentälle, Centre Pompidouhun, Bordeaux'n Cité du Viniin, museoihin, kirjastoihin ja useisiin kansainvälisiin toimistoihin mm. Siemensille ja Boschille. Tuolin saa myös ilman äänijärjestelmää. Tuolia myy ja markkinoi EvavaaraDesign.

Silence-tuolin jälkeen 2013 tuli Silence Phone Box - puhelinkoppi, hiljainen työpiste. Silence Phone Box muuttuu myös yhden hengen videoneuvottelutilaksi Visioo Boxiksi.

Ensimmäisen kerran Silence-tuoli esiteltiin vuonna 2002 Hannoverissa Contract World -arkkitehtitapahtumassa ja vuonna 2004 Kölnin Orgatec-huonekalumessuilla Interstuhlin osastolla. Kölnissä Silence Sound Center tuoli sai suuren huomion mediassa ensimmäisenä tämän tyyppisenä tuoliratkaisuna.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kirjat: Veistokselliset Huonekalut 2016, Antti Evävaara