Luettelo ihmisistä, jotka ovat voittaneet Garri Kasparovin shakissa

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Seuraavat henkilöt ovat voittaneet Garri Kasparovin normaalissa turnauspelissä. Kasparovia pidetään yhtenä maailman vahvimmista shakinpelaajista lajin historiassa, ja hän on saavuttanut Elo-luvun 2 851.

Normaalit turnauspelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Teymur Rəcəbov

Simultaanipelit, pikapelit ja nuorta Kasparovia vastaan pelatut pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jotkut listatut pelaajat pelasivat Kasparovia vastaan kun hän oli melko nuori, ja jotkut olivat simultaanipelejä, joissa Kasparov pelasi useita pelaajia vastaan samaan aikaan. Näillä pelaajilla on (S) perässään. Pelaajat jotka voittivat Kasparovin, kun tämä oli alle 16-vuotias on (A16) -merkintä.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Alexander Beliavsky vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  2. Alexander Beliavsky vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  3. Krum Georgiev vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  4. Pablo Ricardi vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  5. Oleg Romanishin vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  6. Mershad Z Sharif vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  7. Yasser Seirawan vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  8. Alexander Veingold vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  9. Artur Yusupov vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  10. Garry Kasparov vs Michael Adams Cannes sim 1988 Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  11. Michael Adams vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  12. Vladimir Akopian vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  13. Nikolay Andrianov vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  14. Garry Kasparov vs Yuri N Anikaev Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  15. Dr. Hans-Joerg Cordes vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  16. Garry Kasparov vs Frank Holzke Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  17. Garry Kasparov vs Peter Leko Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  18. Garry Kasparov vs Elmar Magerramov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  19. Adrian Mikhalchishin vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  20. Garry Kasparov vs Jonathan Speelman Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  21. Garry Kasparov vs David Tebb Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  22. Matthias Wahls vs Garry Kasparov Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  23. Garry Kasparov vs Patrick Wolff Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)
  24. Garry Kasparov vs Leonid Yurtaev Chessgames.com. Viitattu 28.7.2008. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]