Keskustelu wikiprojektista:Laatupaja/Luettelo keskeisistä tietosanakirja-artikkeleista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä työ menee nyt päälleekäin tämän luettelon kanssa: Käyttäjä:ML/Keskeisten aiheiden laadunvalvonta/Ongelmatapaukset. Kopioin kohta tynkämerkinnät sieltä tänne. --Tappinen 6. heinäkuuta 2008 kello 12.21 (UTC)

Niin, ja muutama mekaaninen vaihtoehto on liian vähän. Aivan hyvin voidaan antaa vähän tarkempaa kuvausta ongelmasta. Esimerkiksi artikkeli Rooma on aihe huomioiden kohtalaisen luokaton, vaikka se ei ehkä tynkä olekaan. --ML 10. heinäkuuta 2008 kello 19.30 (UTC)
Tämä luettelo on nyt vain tälläinen hätäinen avaus. Sivua Wikipedia:Wikiprojekti Laatupaja/laatuluokittelu Wikipedia:Wikiprojekti Laatupaja/Linjaukset sopii retostella myös. Projektin piirissä kannattaisin siis kehittelemään nykyistä tarkemmat luokittelut.
Tässä projektissa olisi paikallaan metasivun hyödyntäminen. Artikkelin ongelmat merkittäisiin artikkeliin yhdistettyyn metasivuun. Lisätyn tiedon pohjalta haettaisiin halutunlaisia listoja. Vaikkapa kattavuustason 3 viitteettömät taiteilija artikkelit, jotka on todettu merkittävimmiksi. Eli artikkeleihin (metasivulle) voisi lätkiä haluamiaan tageja ja sitten hakea näittein perusteella. Jahka ja jos siis Wikipedia:Wikiprojektikohtainen luokittelu saadaan toimintakuntoon. --Usp 10. heinäkuuta 2008 kello 22.17 (UTC) muutos-- Usp 12. heinäkuuta 2008 kello 15.31 (UTC)