Keskustelu Wikipediasta:Wikipedian sisältö yleisten kirjastojen luokitusjärjestelmän (YKL) mukaisesti

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Jos artikkelin otsikko olisi esimerkiksi "Yleisten kirjastojen luokitusjärjestelmä", niin tämä lista olisi lähestulkoon ok. (Alkuun toki pitäisi lisätä parempi määritelmä ko. järjestelmästä.) Mutta jos nimenä halutaan pitää tuo "Wikipedian luokat", niin silloin tämä ei kuulu tavallisten artikkelien joukkoon, vaan esim. Wikipedia-nimiavaruuteen. --Jonik 24. maaliskuuta 2005 kello 09:45:03 (UTC)

Tämä ei ole normaali artikkeli vaan tarkoitettu Wikipedian "sisällysluetteloksi". Työnimenä on ollut paremman puutteessa "Wikipedian luokat". Aiheesta Yleisten kirjastojen luokitusjärjestelmä voidaan kirjoittaa oma artikkeli. --Hippophaë 24. maaliskuuta 2005 kello 10:06:39 (UTC)
Ok, siirretty pois artikkelinimiavaruudesta. --Jonik 24. maaliskuuta 2005 kello 10:26:35 (UTC)

Hmm hmm, voisin siirtää noi keskustelut tuolta tänne ja linkata tämän sivun sitten Kahvihuoneessa, vai kuinka?

Ja vielä tuosta, ettei meillä tietääkseni olla tehty mitään sen isompia päätöksiä luokittelusta eikä tuota YKL:ää voi mitenkään suoraan kopioida wikissä käytettäväksi. Oma ehdotukseni suomenkielisen Wikipedian pääluokiksi näkyy etusivulla ja mielestäni se on hyvä mutta kehitettävä ja tuota projektisivua pitäisi muokata enemmän Wikipediaa vastaavaksi. –mikko (habla) 24. maaliskuuta 2005 kello 10:57:14 (UTC)

Mihin kohtaan luokittelussa tulisi lisätä "sisällöntuotanto"? Se tulisi sisältämään artikkeleita aiheista joita ei voi sijoittaa minkään yksittäisen julkaisumedian alakohdaksi. Vakio 11. helmikuuta 2007 kello 17.35 (UTC)