Keskustelu:Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli kertoo pienestä järjestöstä tai valtakunnallisen etujärjestöön kuuluvasta yhdistyksestä. Merkittävyyskynnys Wikipediassa ei välttämättä ylity. Ks. keskustelua asiasta yleisellä tasolla. --Jaakonam 30. huhtikuuta 2007 kello 11.02 (UTC)

Kyseisellä järjestöllä on liki 3000 jäsentä, joten ihan pieni se ei ole. Ja jos kyseisen järjestön sivu poistetaan, samalla tulisi poistaa myös kaikkien muidenkin ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien sivut ja malline - ja vastaavasti kaikki yliopistojen ylioppilaskunnat ja liittää ne SYL:a koskevaan aineistoon. En siis pidä ajatusta mitenkään kannatettavana - päinvastoin. --JaniH

Jäsenmäärä ei ole ennenkään ollut merkittävyyden tärkein kriteeri alajärjestöjen kohdalla. Juuri tätä yhdistämistä ja poistoa on esitettykin, muun muassa mainitsemassani keskustelussa ja osittain myös poistokäytäntöjen suuntaviivoista löytyvissä esimerkeissä. En ole suoraan poistamisen/yhdistämisen kannalla, halusin lähinnä vain muistuttaa, että sellainen on mahdollista ja jopa todennäköistäkin. --Jaakonam 6. toukokuuta 2007 kello 21.26 (UTC)
Mihin esimerkkiin viittaat. Opiskelijakunnista ei olla koskaan äänestetty.--Ap4k 7. toukokuuta 2007 kello 00.52 (UTC)
Totta, niistä ei ole vielä äänestetty, mutta rinnasteisia esimerkkejä voisivat olla politiikan puolelta Tampereen kristillisdemokraatit tai Oulun insinöörit. Ei minulla ole edelleenkään tässä asiassa mitään poistamisvimmaa, tuli vain artikkelia lukiessa mieleen, että voisiko kaksi lyhyehköä artikkelia hyötyä yhdeksi isommaksi yhdistämisestä. --Jaakonam 7. toukokuuta 2007 kello 06.26 (UTC)