Keskustelu:Psykonomia

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mainitaanko noissa mainituissa lähteissä nimen omaan psykonomia vai käsittelevätkö ne mielenterveyden vertaistukea yleisesti?--Teveten 8. helmikuuta 2008 kello 09.59 (UTC)

Kyllä niissä mainitaan nimen omaan psykonomia käsitteenä. Siksi ne juuri etsinkin. Vertaistukihan on jo hyväksyttykin Wikipediaan. --Hasalm 8. helmikuuta 2008 kello 10.07 (UTC)

Joko sivu näyttää nyt vähän luotettavammalta. Lisäsin siihen viitteitä ym. Ja sivunumerot ja Tärkeimpien lähteiden ISBN:kin. Tämä oli ensimmäinen Wikipedia sivu-yritykseni, joten en tiennyt että vaatimukset ovat... Hmm. Sivuja kun on joistain saduista ja rock bändeistä jne.. Tämä on kuitenkin ihan vakava asia. --Hasalm 8. helmikuuta 2008 kello 15.34 (UTC)

Vähemmän vakaviin artikkeleihin varmaankin kohdistetaan vähemmän kunnianhimoisia vaatimuksia. Tämä on mielestäni muodon puolesta erittäin tyylikästä Wikipedia-työskentelyä, onnitteluni! Ja tervetuloa Wikipediaan! Pahoitteluni tylystä vastaanototsta.
Sisältö on kuitenkin ihan toinen asia. Tämä artikkeli on minun makuuni liian eteerinen. Aivoni jäsentyvät ja nivoutuvat abstrakteihin identiteetteihin siihen malliin, että toivoisin parannusta. Myös vähemmän alan terminologiaa. Entä onko kyseessä kaksi eri käsitettä? Vertaistuki on kai jo määritelty toisaalla. Lisäksi näyttäisi siltä, että identiteetti, kompetenssi ja vammaisasiantuntijuuden aate ovat tässä pelkkää tajunnanvirtaa. Kokemusasiantuntijuuskappale on paremmalla tolalla. Focus- ja stigmakappale parasta yhdistää, samoin Itsehoito & Kasvu.--Mr. MasterBastard 9. helmikuuta 2008 kello 05.13 (UTC)