Keskustelu:Porsche

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Muotoilultaan Porsche on kuitenkin yleensä jäänyt kilpailijoidensa varjoon, varsinkin verratessa Ferrariin, Porschen pääkilpailijaan, joka on tunnettu vainustaan hyvään suunnitteluun ja aggressiiviseen ulkonäköön." No, "kauneus on katsojan silmissä", mutta minusta artikkelissa Porschen muotoilua mollataan suotta. Toisekseen, eipä Porschen pääkilpailija taida aivan eri hintaluokassa oleva Ferrari olla, vaan aivan muut merkit. --jeepo 13. lokakuuta 2005 kello 19:04:04 (UTC)

Sorry. Porsche tekee todella tyylikkäitä autoja, ehkä jopa hienompia kuin Ferrari mutta kirjoitin noin koska a) käänsin suoraan Enkkuwikistä ja b) minulla on yleensä muista ihmisistä täysin poikkeava automaku ;) --Lord Heinrich 13. lokakuuta 2005 kello 23:34:20 (UTC)
Itse asiassa enwikin mukaan ferrari on Porschen kilpailija lähinnä kilpailuissa. Itsellä Porsche taustakuvana - Vy (kommentoi) 28. maaliskuuta 2008 kello 16.34 (UTC)

Tarvitaanko tuollainen lista kaikista malleista? Parempi vaihtoehto olisi mielestäni Malline:Saab tyylinen Malline:Saab-aikajana. Raimo Miettinen 22. toukokuuta 2007 kello 19.59 (UTC)

Tehty. -- Vy (kommentoi) 2. huhtikuuta 2008 kello 11.32 (UTC)

Tuotah, eikös Porschen ole perustanut Ferninandin poika Ferry Porsche? -praKKA

Yhdyn ylempään kommenttiin autojen valmistuksessa ferry oli perustaja, mutta ferdinard pisti firman pystyyn veturien ja raktorien osalta. Sitten puhutaan kalleimmasta autosta, mihin jäi carrera GT , joita suomessakin löytyy 4 kpl, sehän suomessa maksaa jotain 6 millii ja saksassa sen hinta oli 4 millin luokkaa euroina? 928 valmistettiin 1977-1993 asti, joten menesty kyllä amerikassa, mutta ei muualla. Panamera sitten taas kilpailee lambon kanssa , ei minkää ferrareitten kans.

Porsche on traktorina muotoilultaan upea ja sen johdosta sitä pidetään Suomessa kulttivehkeenä.

Sivuilta kuitenkin puuttui tiedot porschen valmistamista traktoreista, joten lisäsin sen. ;) Tosiasiassa päädyin näille sivuilla, kun kävin klikkaamassa traktoreiden listalta porschea ja huomasin, että artikkelissa kerrotaan panssarivaunuista ja urheiluautoista, vaikka porche teki äärimmäisen hienoa traktoriakin, jolla on tärkeä osa Porschen historiaa ja jota ei saa unohtaa. En näe tarpeellisena tehdä traktoreile omaa sivuaan. --Uku (keskustelu) 15. heinäkuuta 2012 kello 13.13 (EEST)[vastaa]