Keskustelu:Pattaya

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olisiko hyvä artikkelissa mainita Pattayan rikollisuudesta yleisesti ja sen kehittymisestä? Ainakin Pattaya Daily News suomalaisen taposta vuonna 2008 kertoneen lehtiartikkelin yhteydessä oli muutamia nettikommentteja rikollisuuden lisääntymisestä.[1] --Peltimikko 25. maaliskuuta 2008 kello 19.44 (UTC)

Toki on, kunhan vain löytyy nettikommentteja parempia lähteitä. -- Piisamson 25. maaliskuuta 2008 kello 19.50 (UTC)

Miksi kaupunkia sanotaan heti artikkelin aloituslauseessa Pataya cityksi? Eikös suomenkielinen nimi ole kuitenkin Pattaya? Kommentin jätti 87.95.38.168 (keskustelu – muokkaukset)

Artikkelin kehittäminen[muokkaa wikitekstiä]

Otin tämän nyt työn alle. "Pattaya City" lähti pois heti ensalkuun, koska se ei ole kaupungin nimi (keskustan nimi englanniksi kyllä). Johdantoon jäi vielä lähteettömiä väitteitä, jotka toivottavasti lähteytyvät, kunhan etenen. Factbook on Global Sexual Exploitation -lähteen poistin kokonaan, koska tiedot eivät ole ajan tasalla (katsokaa, vaikka mitä siellä sanotaan Suomesta...). Väkilukulähde jäi, vaikka lähteen mukaan asukasluku ei ole muuttunut 11 vuodessa yhdelläkään hengellä! (onkos meillä mallinetta epäluotettaville lähteille?). Kommentteja saa tietenkin antaa - ja varsinkin jos löytyy joku hyvä lähde.--Nedergard (keskustelu) 28. helmikuuta 2013 kello 21.00 (EET)[vastaa]