Keskustelu:Kuulukirkkoon.fi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

No ei tämä nyt vahvasti mene, http://www.kuulukirkkoon.fi ohjaa Tampereen seurakuntien sivulle, ei todellakaan eroakirkosta.fi -sivulle. Jos ei tule vahvoja perusteluja miksi näin, voisi sivun poistaa roskana. --Agony (403) 10. marraskuuta 2006 kello 13.04 (UTC)

Osoitteesta ei ruveta tekemään omaa artikkelia, joten on sopivampaa pistää vain linkki artikkeliin, jossa se mainitaan. Kuten artikkelissa kerrotaan, tämä on samaan ilmiöön liittyvä eräänlainen "vastaveto". --Aulis Eskola 10. marraskuuta 2006 kello 13.16 (UTC)
Eikö asiasta olisi järkevämpää kertoa esim. artikkelissa kirkkoon liittyminen Suomessa, tuntuu uudelleenohjaus tässä suhteessa vähän samalta kuin jos ohjattaisiin paholainen artikkeliin saarna... --Agony (403) 10. marraskuuta 2006 kello 19.32 (UTC)
Saman tyyppinen kuin esim. shuntti: aiheesta ei ole saatu itsenäistä artikkelia kasaan, mutta sana on karkeasti selitetty kohdassa ampeerimittari -> REDIR. Shuntti ei suinkaan ole ampeerimittari itsessään, vaan se on ampeerimittauksen "apuväline". Ilmaisu kuitenkin määritellään joteskin ohjatussa artikkelissa. --Aulis Eskola 10. marraskuuta 2006 kello 13.31 (UTC)