Keskustelu:Kutteri (elintarviketeollisuus)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli kuuluu Elintarvikkeet-projektiin.
Lisätietoa projektista on projektin keskustelusivulla.


Kaivataan lisää "lihaa" artikkeliin[muokkaa wikitekstiä]

Jos joku sattuu kutterista ja sen toiminnasta enemmän tietämään (vaikka elintarvikealan osaajia tuntuu täällä Wikipediassa vähemmän olemaankin), saa vapaasti laittaa tietoa lisää. Itseltäni ei löydy henkilökohtaisesti kokemusta kutterin käytöstä, tiedän kyllä toimintaperiaatteen ja olen tutustunut kutterin käyttöön käytännössä, mutta...

Kutterihan on loppujen lopuksi vain suunnattoman iso, ja muutamilla erikoisominaisuuksilla varustettu tehosekoitin. Se on kuitenkin tärkeä osa makkaroiden valmistusprosessia, joten ainakin elintarviketeknologian kannalta olisi hyvä saada lisää tietoa artikkeliin. Ainakin toimintaperiaate ja erilaiset kutterit olisi hyvä tuoda artikkelissa esiin.

Jos satut olemaan elintarvikkeista laajemmin kiinnostunut, niin tulepa mukaan Elintarvike-projektiin -- JeeJee 8. joulukuuta 2006 kello 17.24 (UTC)

Kutteri tarkoittaa myös laivaa, joten kaipaisin tietoa, onko olemassa mahdollisuus saada nämä kaksi nimitystä erilleen? --Vedenhenki 1. helmikuuta 2007 kello 13.13 (UTC)

Kyllä, Kutteri (purjealustyyppi). --Hartz 17. lokakuuta 2008 kello 16.52 (EEST)[vastaa]