Keskustelu:Koovee

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kirjoitusasu[muokkaa wikitekstiä]

Mitenhän tämän seuran nimi nyt pitäisi kirjoittaa? Koo-Vee, Koo-vee, Koovee vai kenties KOO-VEE? Seuran oma kanta [1] on, että "KOO-VEE" on virallinen kirjoitusasu, mutta myös muoto "Koovee" kelpuutetaan. "Huom! Muita muotoja ei seuran nimen kirjoitusasulle ole." Itse vastustan kyllä jyrkästi kokoversaalia asua. –Saruwine 10. syyskuuta 2007 kello 19.31 (UTC)

KOO-VEE on seuran virallinen nimi, joka löytyy mm. yhdistysrekisteristä. Tekstissä seura suosittaa käyttämään muotoa Koovee, ilman yhdysmerkkiä ja vain esimmäinen kirjain isolla. Hannumatti 21. syyskuuta 2007 kello 08.55 (UTC)

Seura muutti syksyllä 2010 nimensä virallisesti muotoon Koovee Ry. Hannumatti 7. marraskuuta 2010 kello 11.11 (EET)[vastaa]

Luokittelusta[muokkaa wikitekstiä]

Seura on monilajiseura, ja siksi se kuuluu luokituksessa kaikkiin niihin urheilulajiluokkiin, joita seurassa harrastetaan. Siksi kumosin luokkien vähentämisen aiheettomana. Jos tarkoituksena on poistaa kokonaan kaikilta seuroilta nuo lajiluokitukset, niin sitten asia on eri, mutta silloin tuosta olisi syytä kertoa poiston yhteydessä. Hannumatti 12. lokakuuta 2007 kello 15.03 (UTC)

Liiallinen luokittelu ei selvennä asioita, vaan pelkästään haittaa (=oma mielipide, ei käytäntö). Tätä pääartikkelia ei ole järkeä luokitella ainakaan futis/lätkä-seuraksi, koska seuran niiden jengien omat artikkelit ovat jo kyseisissä luokissa. Muut lajiluokat otin sitten tasapuolisuuden vuoksi pois. Mielestäni urheiluseurat pitäisi luokitella yleisseuroihin ("suomalaiset urheiluseurat" tjsp) jos ne on monilajiseurat, yhteen (tai kahteen) lajiin erikoistuneet lajin mukaisiin. --Velma 12. lokakuuta 2007 kello 15.08 (UTC)
Tämä "tasapuolisuus" ei ole mitenkään järkevää, jos hieman mietit asiaa. Jos kaipaat tietoa siitä, mitkä ovat Suomen suunnistusseuroja, niin nyt poistosi jälkeen menemällä luokkaan suunnistusseurat sieltä puuttuukin Suomen neljänneksi tai viidenneksi suurin suunnistusseura, mitalitilaston tämän vuoden neljäs ja toinen ensi vuoden Jukolan viestin järjestäjistä. Nimittäin Koovee.
Koovee on myös pelaajalisenseiltään Suomen suurin salibandyseura. Kysehän ei ole siitä, että tässä seuran kohdalla tuo luokitus toisi uutta tietoa, kun siellä tekstissä on nuo lajit lueteltu, vaan siitä, että urheilun lajin mukaisesta luokasta ei löydy Kooveetä, vaikka ehdottomasti pitäisi. Miten perustelet sen, että on haittaa, jos suunnistusseurojen luettelosta löytyy Koovee, kun se kerran on myös suunnistusseura? Tai mitä haittaa on siitä, että salibandyseuraa etsivä löytää salibandyseurojen joukosta Kooveen (tai uinti- tai painiseuraa etsivä jne.)? Hannumatti 12. lokakuuta 2007 kello 21.47 (UTC)
Mitenkä tulisi menetellä Kooveen jalkapallojaoston sivusta, kun seuralla ei ole ollut kolmeen vuoteen jalkapallotoimintaa? BEAT 9. marraskuuta 2010 kello 18.12 (EET)[vastaa]
Se sivu on muutenkin koko lailla tynkä, joten mielestäni sen voisi poistaa. Nimi ainakin pitäisi vaihtaa. Hannumatti 10. marraskuuta 2010 kello 01.12 (EET)[vastaa]

Seuran lajit[muokkaa wikitekstiä]

Kooveellä ei ole ollut jalkapallotoimintaa sitten vuoden 2007. Jalkapallojaosto on kyllä olemassa "paperilla" ja Koovee on Palloliiton jäsenseura, mutta toimintaa sillä ei ole ollut reiluun kolmeen vuoteen. Mielestäni jalkapallo tulisi ottaa infoboksista pois ja itse artikkelissa sijoittaa entisiin lajeihin. Saako tämä kannatusta? --BEAT 10. maaliskuuta 2011 kello 08.47 (EET)[vastaa]