Keskustelu:Kiekko.tk

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mihin hävisi kuva, jonka "vaivalla" screenshottasin ja laitoin Wikimedia Commonsiin? Haluttais tietää. Kommentin jätti Jkko (keskustelu – muokkaukset).


Onko ilmainen vai ei? Ristiriita siinä, että muutama kappale myöhemmin sanotaan joukkueen perustamisen maksavan...Päättääkä siis... --PV 11. heinäkuuta 2005 kello 12:57:03 (UTC)

Kiekko.tk:n pelaaminen on ilmaista: peliä voi pelata täysipainoisesti ilman minkäänlaista maksua. Peli sisältää kuitenkin "lisäpalveluita", joita voi käyttää ostamalla "pelimerkkejä". Pelimerkeillä saatavia lisäpalveluja ovat esimerkiksi oman joukkueen perustaminen, harjoitteluhuoneen teko, nimen vaihtaminen tai oman kuvan näyttäminen pelaajan sivulla.

4v4 vai neljä vastaan neljä[muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni neljä vastaan neljä on enemmän kirjakielen tyylin mukainen ilmaus kuin 4v4, joksi se on korjattu. Mielipiteitä?

Se on minun mielestäni 4vs4

Tasokkain liiga.[muokkaa wikitekstiä]

Mielestäni ei voida sanoa että kiekkoliiga on tasokkain liiga. Jos tarkoitetaan että se on parhaiten toimiva jne, niin se kannattaisi ilmaista eri tavalla. Jos tarkoitetaan pelillisesti kovatasoisin, niin jokaisellahan on oma mielipide asiasta, eikä sitä siksi meilestäni voisi tänne kirjoittaa.

Pelillinen taso ei ole mielipideasia. Tutkimalla esimerkiksi Hoki-Liigan joukkueiden pärjäämistä Kiekkoliigan karsinnoissa voidaan kiistattomasti todeta, että Kiekkoliigan taso on korkeampi kuin Hoki-Liigan. Mielestäni voidaan todeta, että Kiekkoliigan 2. divarin taso vastaa suurin piirtein Hoki-Liigan huippua. Muiden liigojen osalta tilannetta en tunne, mutta uskoisin, etteivät nekään ole Kiekkoliigan tasoa. --jas05 4. kesäkuuta 2006 kello 12.02 (UTC)

Mielestäni Kiekkoliiga on toimivin, tasokkain ja monipuolisin liiga. Esimerkiksi kiekkoliigakokemusta arvostetaan eniten pelaajien kohdalla. Ainiin, ja joo. Jos kukaan ei ole laittanut, että Datsun-liiga loppuu, pistänpäs sen. --T-wood 28. elokuuta 2007 kello 12.52 (UTC)

Turhat Tiedot[muokkaa wikitekstiä]

Poistelin artikkelista kohdan jossa kerrottiin pelimerkin tilaamiseen ohjeet, luonnollisesti ohjeet löytyy pelin omilta sivuilta joten liekö tarpeellista niitä tännekkin lähteä kirjoittelemaan?

Mielestäni artikelissa on turhaa "opettaa" pelaamaan peliä, ennemmin tulisi kertoa tarpeellinen tieto pelistä itsestään.Johon toki olennaisena osana kuuluu pelaaminen, kuitenkin tieto miten "kohotetaan laukausta" on turha.

Kuva olisi hyvä[muokkaa wikitekstiä]

Lisätkää joku kuva kiekko.tk:sta

Ensikertalaiset kiinnostuisivat helpommin jos olisi kuva. Kommentin jätti 88.113.67.134 (keskustelu – muokkaukset).

Nyt on kuva. --Damme 20. tammikuuta 2008 kello 00.31 (UTC)