Keskustelu:Kamppi (kauppakeskus)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisikö tämä yhdistää artikkeliin Kampin keskus, siirtää nimelle Luettelo Kampin keskuksen liikkeistä, vai onko yleensä tarpeellista luetteloida yhden kauppakeskuksen kaikkia liikkeitä tietosanakirjassa? -- Piisamson 25. kesäkuuta 2007 kello 18.35 (UTC)

Delete-nappulan painaminen kävi mielessä... Muistakaan kauppakeskuksista ei ole liikeluetteloita (koska ne elävät lähes koko ajan), siispä tästäkään ei (erillistä) luetteloa tarvita, koska sitä ei kukaan pidä ajan tasalla. Mielestäni ei ole tarpeen luetteloida jonkin tietyn kauppakeskuksen liikkeitä, ainoastaan muutama suurin riittää, ja nekin kauppakeskuksen artikkeliin. --Tve4 25. kesäkuuta 2007 kello 18.38 (UTC)
Ajan tasalla oleva liikeluettelo löytyy sitä paitsi kauppakeskuksen sivuilta. Ilman liikeluetteloa tiedot taitavat mahtua pääartikkeliin - Kampin keskus ja Kampin kauppakeskus taitavat olla paljolti sama asia. -- Piisamson 26. kesäkuuta 2007 kello 20.05 (UTC)
Mihin Kampin kauppakeskus tarvitsee oman artikkelinsa? Miksei voi olla samassa terminaalin kanssa. Yksi ja sama rakennus. Ei keskustan Sokoksestakaan ole tehty kahta artikkelia tavaratalolle ja hotellille. --Skorpion87 26. kesäkuuta 2007 kello 20.10 (UTC)