Keskustelu:Jazz-postimerkit

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on tässä muodossa huomattavan esseemäinen, ja sietäisi muuttaa tietosanakirjamaisemmaksi. --Höyhens 21. marraskuuta 2006 kello 14.00 (UTC)

Tarkistusmalline siihen saakka, kunnes tulee edes joku lähde sille, että käsitettä "jazz-postimerkki" olisi olemassa. --ML 22. marraskuuta 2006 kello 16.49 (UTC)

"Jazz stamps" antaa sen kolmisen sataa osumaa, joiden mukaan sanaparia on käytetty edes joskus. On kuitenkin epäselvää, onko kyseessä käsite sanan varsinaisessa merkityksessä. --ML 22. marraskuuta 2006 kello 17.02 (UTC)
"Topical philately" näkyy olevan aihefilatelia. Ymmärsin jostakin että filatelia on se termi jota harrastajat mieluummin käyttävät, ei postimerkkeily, ja sinne näkyy olevankin uudelleenohjaus. En kyllä lannistu, vaikka artikkeli poistettaisiin, rupesi vain kiinnostamaan, kun siinä on niin paljon tekstiä. Jos poistetaan, ehkä teksti kuitenkin kannattaa säilyttää pääartikkelissa.--Ulrika 22. marraskuuta 2006 kello 17.14 (UTC)

Artikkelin luoja on kirjoittanut artikkelin Jukka Junttila johon liittyen taas löytyy sivulta http://www.tampere.fi/musicfestivals/jazz/exhibitions.htm tällainen tieto:

Tampere Jazz Happening 2006

2.-5.11 KLUBI

"Postmen pass bringing jazz" stamp exhibition

by Jukka Junttila

The issuing of a commemorative stamp is a sure sign of a subject’s general approval. Jazz, therefore, has been an appreciated art form since the late 1960s. At Klubi, the exhibition “Postmen pass bringing jazz” displays a variety of jazz stamps such as first day covers, individual stamps and series, miniature sheets and special stamps. The stamps belong to the popular music stamp collection of Jukka Junttila, a versatile music person himself.

Joten tämän artikkelin tyylistä voi vahvasti epäillä että se on kopioitu kyseisen näyttelyn esitteestä. --J 23. marraskuuta 2006 kello 14.19 (UTC)