Keskustelu:HL Hailuoto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli on valittu hyväksi artikkeliksi.
Artikkelin äänestys on arkistoitu.

Säätäjille kiitokset. Tein sivun tekstin kotona ilman nettiyhteyttä, enkä ehtinyt täysin sommitella kuvia ja tekstiä. Kommentin jätti Tve4 (keskustelu – muokkaukset).

Katsokaapa uppoamisjutun päivämäärät. Jos laiva on uponnut 8. heinäkuuta niin miten se on nostettu 7. heinäkuuta? Ei näin.

Laiva on uponnut 8. kesäkuuta. Samulili 10. heinäkuuta 2005 kello 11:54:09 (UTC)

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen Wikipediaan kirjoittamani artikkeli. Tämä on nyt kutakuinkin hiljaiseloa vietellyt, vähän sitä on silloin tällöin sörkitty. Kehitysehdotuksia kaivataan, huomaatteko jotain oleelliselta tuntuvaa puutetta? Lähteitä on, mutta viitteet toistaiseksi vain yhteen ainoaan kirjaan, lehtiviitteiden sivunumerot vaativat käyntiä kirjastossa. Ja tietenkin kaikki muu mitä keksitte auttaisi eteenpäin... —Tve4 (Gblk) 29. tammikuuta 2008 kello 16.20 (UTC)

Voiko aiheesta ylipäätään mitään enempää kertoa? Tietty lähteenä olleista lehtiartikkeleista olis kiva tietää artikkelin nimi ja kirjoittaja. --Velma 30. tammikuuta 2008 kello 17.47 (UTC)
Eipä paljon voi.. Lähteet ovat tosiaan kovin yksipuoliset.. Mutta ei artikkelista juuri mitään puutu. --kallerna 1. helmikuuta 2008 kello 13.04 (UTC)