Keskustelu:DivX Finland

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämän sivun poistoa ehdotettiin sivulla Wikipedia:Poistettavat sivut mutta poisto ei saanut vaadittavaa kannatusta.
Poistoehdotuksen syy oli: Sivuston edellinen poistoäänestys oli perusteella "sivusto ei halua artikkelia Wikiin". Tämä on merkittävyyden perusteella: kyseessä on marginaalista aihetta (piraattielokuvien tekstityksiä) käsittelevä sivu, joka ei ole mitenkään yleisesti tunnettu tai merkittävä. Webbisivuja ei yleensä ole säilytetty ilman erityistä syytä. Artikkelin ehdottaminen poistettavaksi tällä syyllä uudelleen ei ole suotavaa ilman erityisiä syitä.

Artikkelin poistoäänestys on arkistoitu.

Lähteiden merkiteseminen[muokkaa wikitekstiä]

Minkä ihmeen takia lähteitä ei voida esittää niin kuten kaikissa muissakin artikkeleissa? Itse muokkasin jo lähteiden esityksen niin kuin ne pitääkin mutta muokkaukseni kumottiin. Miksi? QWerk 25. maaliskuuta 2007 kello 13.57 (UTC)

Homma hanskassa näemmä jo QWerk 25. maaliskuuta 2007 kello 13.58 (UTC)

Sivuston omistus[muokkaa wikitekstiä]

Avenla ei omista DivxFinlandia, riippumatta mitä nimipalvelutiedot sanovat. Voisitteko olla lisäämättä sitä tuonne? --Taaper0 2. kesäkuuta 2007 kello 14.50 (UTC)

Toivoisin että artikkeli voisi pysyä nykytilassaan, kunnes tämän keskustelun kautta ollaan saavutettu konsensus sen sisällöstä. Jos jatkatte toistenne muokkausten palauttelua keskustelematta niistä tällä sivulla, tulkitsen toimintanne vandalismiksi, lukitsen artikkelin mielivaltaisesti valitsemaani muotoon ja asetan muokkausestoja. --Myrtti <3 2. kesäkuuta 2007 kello 16.14 (UTC)
Poistin nyt Avenlan ja Sampomiehen henkilöllisyyden artikkelista. Verkkomallineeseen ei ole laitettu palveluntarjoajaa, joten laiton sen tästä syystä omistajan kohdalle. Nimimerkkien takana oleva henkilöllisyys on hyvä mainita artikkelin uskottavuuden lisäämiseksi. YamadaT 2. kesäkuuta 2007 kello 16.33 (UTC)
No palveluntarjoaja on nyt muutenkin täysin epäolennainen tieto ja imho, jos jonkun yksityishenkilön nimi on epäolennainen eikä sitä haluta wikipediaan niin minusta tätä voisi kunnioittaa ihan hyvin. Ei täällä tarvitse ruveta pseudonyymejä rikkomaan --Zache 2. kesäkuuta 2007 kello 16.41 (UTC)

Jisis tyhjensi artikkelin[muokkaa wikitekstiä]

Tuossahan oli hyvää aineistoa, jonka säilyttämistä on artikkelin historiassa kannatettu. --Thi 1. elokuuta 2010 kello 19.42 (EEST)[vastaa]