Keskustelu:Bingoksi Lämmin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Avaan keskustelun Bingoksi Lämmin yhtyeestä. Voidaanko sitä laittaa wikipedian listalle yhtenä Suomalaisen punk rockin/uuden aallon yhtyeistä. Tietoni yhtyeestä ovat sellaiset, että ko. bändi on siis perustettu vuonna 1978 ja osallistui rock-SM kisoihin vuonna 1979 (voitti Vaasan esikarsinnat). Oli Vaasan läänin kehittyvän musiikin tuottamalla Provinssi-rock levyllä joka julkaistiin syksyllä 1979. Tuon levyn yhteydessä järjestettiin myös ensimmäinen Provinssirock - tapahtuma, ja loppu onkin historiaa. B.L. yhtyeellä on äänitettynä omaa materiaalia siis tuolla provinssi-rock levyllä ja lisäksi omakustanne, joka valittiin radiomafiassa cafe veijon baarissa viikon levyksi vuonna 2000. Lisäksi Soundi-lehden toimittaja kirjoittaessaan "Kolmas Nainen"-yhtyeestä sanoi Bingoksi Lämmin yhtyettä legendaksi josta Kolmas nainen ponnistaa. Samoin suomalaisen rockin vuosisata-kirjassa Bingoksi Lämmin yhtyeestä sanottiin että sitä ei ymmärretty aikanaan vaan vasta 20 vuotta myöhemmin on ymmärretty bändin todellinen arvo.

Jos tarkoitat tätä listaa Luettelo suomalaisista punk-yhtyeistä niin tuossa listallahan se on. Listan laatija on linkittänyt kaikki nimet, mutta se ei tarkoita, että kaikki listan bändit olisivat riittävän merkittäviä omaan artikkeliinsa. Se ei kuitenkan se estä niiden mainitsemista listassa.--Teveten 16. maaliskuuta 2006 kello 16.54 (UTC)

Miten on voinko tyhjentää tietoni artikkelin muotoon? Vai odotetaanko, että muutikin antaa vastinetta ko. bändistä?--SeppoSamuel

BL-artikkelin eloonjäämismahdollisuudet näyttävät varsin huonoilta, koska omaa julkaistua materiaalia ei siis ole kuin yhdellä kokoomalevyllä esiintyminen ja omakustanne, jota aiemmin poistetun artikkelin mukaan painettiin viisi kappaletta. Jos haluat, niin tee kuitenkin artikkeli ja laitetaan se sitten äänestykseen, jonka perusteella se poistetaan vain, jos vähintään 70% äänestää poistoa. Jos joku merkkaa suoraan roskaksi, niin pyydä lukemaan tämä keskustelu.--Teveten 16. maaliskuuta 2006 kello 20.16 (UTC)

Milloin äänestyksen tulos onkaan valmis? Meinaan vaan, että jännittää saanko ensimmäisen artikkelini tehtyä?SeppoSamuel 22. maaliskuuta 2006 kello 15.42 (UTC) Vielä yksi juttu ... miksi mun nimeni näkyy punaisena ja "kaikkien" muiden sinisenä?SeppoSamuel 22. maaliskuuta 2006 kello 15.43 (UTC)

Äänestys kestää viikon. Nimesi on punainen, koska et ole tehnyt itsestäsi omaa käyttäjäsivua. Jos esim. klikkaat omaa nimimerkkiäni, niin tulet käyttäjäsivulleni. Voit tehdä itsestäsi käyttäjäsivun klikkaamalla omaa nimimerkkiäsi ja seuraamalla sitä. terv.--Teveten 22. maaliskuuta 2006 kello 18.57 (UTC)