Keskustelu:Arsenal FC

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

SM, mihin viittaat kommentoidessasi että "välipisteitä ei tarvita"? --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 15. tammikuuta 2006 kello 22.53 (UTC)

Arsenalin kohdalla ei ole syytä tehdä poikkeusta siinä, ettei fi-Wikipediassa eroteta lyhenteen FC-kirjaimia pisteellä toisistaan. --SM 15. tammikuuta 2006 kello 22.54 (UTC)
Niin, ymmärrät varmaan että tarkoitukseni oli kysyä että miksi ei? --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 15. tammikuuta 2006 kello 23.20 (UTC)
Älä minulta kysy. Minä en ole vastuussa tuosta päätöksestä noudattaa kyseistä käytäntöä. Kuitenkaan erityisesti tässä tapauksessa ei ole syytä tehdä poikkeusta. --SM 15. tammikuuta 2006 kello 23.30 (UTC)
No voitko osoittaa sen, missä näin on päätetty vai oletatko vain että jostakin tällaisesta käytännöstä on joskus sovittu? Luulenpa, että näitä artikkeleita on vain alettu tehdä ja joku on sitten pistänyt 'FC' koska yhdessä toisessakin artikkelissa oli 'FC'. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 15. tammikuuta 2006 kello 23.43 (UTC)
En voi, tai en ainakaan jaksa käydä sellaista etsimään. Käytäntöhän on voinut kuvailemallasi tavalla muotoutua itsestään. Sen muuttamisesta lienee mahdollista keskustella. Lähinnä ajoin takaa sitä, että juuri Arsenalin kohdalla ei ole erityistä syytä toimia eri tavalla kuin muissa FC-lyhennettä käyttävissä jalkapalloseurojen nimissä, koska et ollut kuitenkaan muuttanut sitä kuin näiltä osin. --SM 15. tammikuuta 2006 kello 23.49 (UTC)
On yllättävän vaikeaa muuttaa kaikki FC-futisseurojen artikkelit samaan aikaan! Ihailen kykyäsi aloittaa palautustaistelu aiheesta, josta sinulla ei ole hajuakaan. Miksi puolustat Aljaksandr Hleb -artikkelissa artikkelin nimeä alkuperäisen (valkovenäjän wikin) version nimeämiskäytännöllä kun tässä tapauksessa hyljit sitä (englanninkielisen wikin tapaa)? --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 16. tammikuuta 2006 kello 00.13 (UTC)
Kysehän oli tästä mallineesta, jossa on lueteltu kaikki Valioliigaseurat. Siitä et muuttanut FC:tä F.C.:ksi kuin Arsenalin kohdalla, vaikka se olisi kätevästi hoitunut samalla kertaa. Tuo vertauksesi ontuu, koska kyseessä on eri asia, ja siihen on turha mennä tässä. --SM 16. tammikuuta 2006 kello 00.19 (UTC)
Se, etten vaihtanut mallinteesta muita, taisi johtua siitä että reagoin lähes välittömään palautukseesi - mitä nyt sattuu lähes joka toisessa paikassa mihin muutoksia teen. SM palauttaa. SM vaatii keskustelua muttei itse pysty perustelemaan kantojaan mielekkäästi. Koetko olevasi wikipedialle hyödyksi kun vaihdat siirtämäni sivun Arsenal F.C. välittömästi takaisin sivuksi Arsenal FC, vaikket edes jää odottamaan, vaihdanko mitään muuta? Sinun käytöksesi alkaa vaikuttaa jo henkkoht tunnelmiini yleensä lisätä täällä mitään minnekkään. --Neofelis Nebulosa (моє обговорення) 16. tammikuuta 2006 kello 00.28 (UTC)

Tässä on taas kyse tyyliseikoista, jotkut joukkueet käyttävät nimessään pisteillä, toiset eivät. Wikipediassa olisi kuitenkin hyvä käyttää vain yhtä tyyliä. Pisteetön on minusta siistimpi, ja ilmeisesti myös UEFA on samaa mieltä. –Kooma 16. tammikuuta 2006 kello 00.37 (UTC)