Keskustelu:Alueliitos

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kielilinkkejä löytyy normaalia enemmän, eiköhän tämä aiheena ole ihan riittävän merkittävä? --Harriv 13. maaliskuuta 2008 kello 14.10 (UTC)

Merkittävä aihe, miksi tälläsiin edes tuo merkittävyys-malline ängetään? Siliamaav 13. maaliskuuta 2008 kello 14.14 (UTC)

Siihen mallineeseen oli tarkoitus lisätä tämänkaltainen kommentti: "Suurin osa artikkelista on täysin päällekkäinen artikkelin Helsingin suuri alueliitos kanssa. Jos kuitenkin se osa artikkelista poistetaan päällekkäisenä, ei tästä jäljelle jää muuta kuin hauki on kala -tyyppisiä itsestäänselvyyksiä. Uudelleenohjaussivunakaan tämä ei olisi kovin hyvä, koska alueliitoksia on toki tehty monia muitakin. Kielilinkitkin ovat harhaanjohtavia, koska ainakin ruotsin-, englannin- ja saksankielisissä artikkeleissa, toisin kuin tässä, on kysymys nimenomaan alueiden liittämisestä toiseen valtioon." Nähtävästi sellaista kommenttia ei kuitenkaan voi merkittävyys-mallineeseen edes lisätä tai ainakaan se ei tallentunut. Ilmeisesti tämä sivu päätettiinkin säilyttää, ja nyt se malline onkin poistettu. Ehkä olisi kuitenkin syytä kirjoittaa se kokonaan uudestaan kääntämällä jostakin vieraskielisestä artikkelista. KLS 13. maaliskuuta 2008 kello 17.04 (UTC)