Keskustelu:Alicia Keys

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tuota noin, Hell's Kitcheniä tuskin voidaan pitää slummialueena, sijaitseehan se Manhattanilla, vaikka siellä käsittääkseni aiemmin onkin asunut alempaa keskiluokkaa. Siispä muokkasin hieman tuota kieliasua artikkelissa. Totta on, että alueella on ollut mm. jengitaisteluita, prostituutiota, huumeita. Ehkä silti sana 'slummi' on liian vahva Jacofin 13. maaliskuuta 2006 kello 19.17 (UTC)

Olet ihan oikeassa, myönnän virheeni. Itselleni oli vain jostakin jäänyt päähän virheellinen mielikuva alueesta, mutta tosiaan, alue oli rauhoittanut jo huomattavasti kauan ennen Keysin syntymää. --Nironen 13. maaliskuuta 2006 kello 20.04 (UTC)

Tässä artikkelissa mainitaan, että The Element of Freedom ei ole noussut Suomen viralliselle listalle ja viitataan YLEX:n lista arkistoon. Kuitenkin IFPI:n mukaan TEOF olisi ollut seitsemän viikkoa listalla, korkein sija 13. Sinänsä tuo YLEX:n sivu on legitiimi lähde, mutta epäilempä, että heillä on puutteelliset tiedot.

Linkki IFPI:n sivulle: http://www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/artistit/alicia+keys/the+element+of+freedom

--Whitfan 17.11.2010

Jostain syystä tuo albumi on lisätty YleX:n arkistoissa esittäjään nimellä "Keys Alicia", kun muut hänen albuminsa taitavat olla esittäjässä "Alicia Keys". Albumi löytyy kuitenkin arkistoista: [1] ja [2]. Eli 13:s sijoitus on paras. --Stryn (talk) 17. marraskuuta 2010 kello 18.16 (EET)[vastaa]