Henkilöstöjohdon ryhmä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Henkilöstöjohdon ryhmä ry Henry on riippumaton, valtakunnallisesti toimiva henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistys.

Yhdistyksellä on lähes 3000 jäsentälähde?, jotka työskentelevät erikokoisissa suomalaisissa teollisuus- ja palveluyrityksissä sekä julkishallinnon organisaatioissa henkilöstön johtamisen ja kehittämisen parissa. Henry:n tarkoituksena on edistää jäsenten ammattitaitoa ja mahdollisuuksia keskinäiseen vuorovaikutukseen.

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia ammattillisia koulutustilaisuuksia sekä kaikille avoimen Henry Foorumi-tapahtuman. Lisäksi Henry on toiminut jo vuodesta 2003 järjestettyjen Uudista ja uudistu -messujen organisoijanalähde?.

Toimintamuodoltaan Henry on aatteellinen ja riippumaton yhdistys. Taloudelliset tuotot kertyvät sekä henkilö- ja kannatusjäsenmaksuista että koulutuspalvelujen, julkaisujen ja muiden palvelujen myynnistä. Yhdistys omistaa Henrietta Oy -nimisen osakeyhtiön, joka järjestää henkilöstöalan messutapahtumia, maksullisia seminaareja, konferensseja ja tilaisuuksia henkilöstö- ja kehittämisalan ammattilaisille.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]