Helsinki Think Company

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Helsinki Think Company
Yritysmuoto Osakeyhtiö
Perustettu 2015
Toimitusjohtaja Rosa Salmivuori
Kotipaikka Helsinki
Toimiala yrityspalvelut
Kotisivu www.thinkcompany.fi
Tiedekulman tilat

Helsinki Think Company on Helsingin yliopiston yrittäjyysyhteisö, jonka ydinideana on mahdollistaa akateemisen osaamisen vieminen käytäntöön. Kantavana ajatuksena on edistää eri alojen opiskelijoiden ja tutkijoiden tietoutta yrittäjyydestä sekä tarjota työkaluja yrittäjäksi ryhtymiseen. Tätä työtä Helsinki Think Company tekee esimerkiksi tarjoamalla työskentelytiloja ja fasilitoimalla erilaisia tapahtumia, joissa pyritään ratkomaan johonkin tiettyyn teemaan liittyvää ongelmaa: tällaisia tapahtumia ovat esimerkiksi PsyHack ja Mutiny. Tarkoituksena on aina luoda optimaaliset olosuhteet uusien ideoiden syntymiselle ja kannustaa viemään ideoita eteenpäin yrittäjyyden keinoin sekä saamaan aikaan positiivista muutosta yhteiskunnassa.

Helsinki Think Company[1] on perustettu vuonna 2015. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala yrityspalvelut. Yhtiön toimitusjohtaja on Rosa Salmivuori. Viralliselta nimeltään yhtiö on Do Company Oy[2], ja Helsinki Think Company kuuluu hallinnollisesti Do Companyn alaisuuteen yhdessä Terkko Health Hub kanssa.

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ajatus Think Companysta syntyi vuonna 2012 Helsingin yliopiston ja Helsingin kaupungin yhteistyönä, ja vuonna 2013 ensimmäinen yhteistyöskentelytila avattiin Helsingin yliopiston keskustakampukselle. Lisätäkseen mahdollisuutta poikkitieteelliseen yhteistyöhön avattiin toimipisteet myös Meilahden, Kumpulan ja Viikin kampuksille vuosina 2014-2019. Tänä päivänä toimintaa on siis jokaisella Helsingin yliopiston kampuksella, ja yhteistyötä on laajennettu muun muassa ulkomaisiin yliopistoihin ja laajasti eri alojen yrityksiin.[3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Helsinki Think Company - Y-tunnus: 2726969-1 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet www.finder.fi. Viitattu 18.1.2022.
  2. Do Company Do Company. 2.4.2018. Viitattu 19.1.2022.
  3. Our story | Helsinki Think Company www.thinkcompany.fi. Viitattu 19.1.2022. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]