Glorft Commander

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Glorftien komentaja jaksossa Test Drive
Glorftien komentaja jaksossa Test Drive
Luoja(t) Jody Schaeffer
George Krstic
Näyttelijä(t) Kevin Michael Richardson
Ensi-
esiintyminen
Test Drive (toukokuu 2004)
Kustantaja Cartoon Network
Henkilötiedot
Status Glorftien komentaja
Luonteenpiirteet Strategisesti älykäs
Suhteet
Tutut Gorrath

Glorft Commander on kuvitteellinen hahmo Megas XLR -animaatiossa, jossa se teki ensi esiintymisensä jaksossa Test Drive vuonna 2004.

Hahmo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Glorftien johtajan Gorrathin tavoin hän on limainen olio, joka käyttää osittain mecha-asua, koska he eivät kykene puolustamaan itseään kunnolla. Glorftien komentajan nimeä ei ole koskaan mainittu ja Gorrath kutsuukin häntä vain nimellä komentaja. Hän toimii aina Gorrathin antamien ohjeiden ja käskyjen mukaisesti, mutta ei aina ole samaa mieltä Gorrathin kanssa. Yksi hyvä esimerkki on sarjan ensimmäisessä jaksossa, jossa komentaja varoitti Gorrathia menemästä Kivan ja Megasin perään lähellä olevan aikamadon vuoksi. Sillä muuten he joutuisivat imetyksi siihen reikään ja matkaisivat ajassa taaksepäin, eivätkä pääsisi pois. Gorrath ei kuitenkaan piitannut tästä ja itsepäisenä johtajana käski hyökätä kohti kohdetta.

Komentajan luonne poikkeaa melko paljon johtajastaan Gorrathista, joka on armoton ja itsepäinen strategisti. Glortien komentajana hän usein puhuu asiat tahattoman suoraan Gorrathille, joka monesti suuttuu hänen kommenteistaan ja komentaja itsekin on heti hivenen peloissaan sanomisistaan Gorrathin näyttäessä uhkaavalta. Toisin kuin muut glorftit, komentaja vaikuttaa olevan usein vähemmän julman oloinen, eikä myöskään tiukka pessimisti. Hän on erittäin laskelmoiva ja usein myös huolissaan miten jokin suunnitelma toteutuu, mutta usein antaa periksi Gorrathille, joka on enemmän toiminnallinen oli tilanne mikä tahansa.