Duell Yhtiöt

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Duell Yhtiöt Oy
Perustettu 1999
Kotipaikka Turku, Suomi
Tytäryhtiöt Duell Medic, Duell Office, Safe
Kotisivu duellgroup.com
Duell Yhtiöiden pääkonttori Turussa.

Duell Yhtiöt Oy on suomalainen maahantuonti-, suoramyynti- ja markkinointiorganisaatio. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat pääsääntöisesti toimisto-, ensiapu- ja työturvallisuustarvikkeet. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Turussa. Yrityksellä on kolme tytäryhtiötä.

Vuonna 2010 yhtiön liikevaihto oli 1,4 miljoonaa euroa.[1]

Historia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Duell Yhtiöt Oy perustettiin Turussa vuonna 1999. Sen toiminta lähti liikkeelle toimistotarvikkeiden myyntitoiminnalla. Yrityksen perustivat Petteri Nevalainen sekä Pasi Nousiainen. Vuonna 2011 yrityksen hallinto ja varasto muuttivat yhteisen katon alle Turun Biolaakson yritysalueelle.

Duell Office[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Duell Office Oy on suomalainen atk-huolto- sekä toimistotarvikkeiden myynti- ja markkinointiorganisaatio. Duell Office on osa Duell Yhtiöt Oy -konsernia. Duell Officen toiminta aloitettiin 1999. Yrityksellä on oma tuotemerkki, Duell Markers, jonka alaisuudessa markkinoidaan maali- sekä mustetusseja.

Duell Medic[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Medic Ensiaputarvike Oy on suomalainen ensiaputarvikkeiden myynti- ja markkinointiorganisaatio. Duell Medic on osa Duell Yhtiöt Oy -konsernia. Duell Medicin toiminta aloitettiin 2004.

Safe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Safe Työsuojelutarvike Oy on suomalainen teollisen tuotannon työturvallisuustarvikkeiden myynti- ja markkinointiorganisaatio. Safe on osa Duell Yhtiöt Oy -konsernia. Safe Oy:n toiminta aloitettiin 2006.

Duell for Kids[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Duell for Kids on Duell Yhtiöiden hyväntekeväisyysohjelma, jolla tuetaan lapsien ja nuorten parissa toimivia yhdistyksiä ja järjestöjä. Vuonna 2011 Duell for Kids tuki Lastenklinikoiden Kummeja.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Duell Yhtiöt Oy:n tulos nousi plussalle liikevaihdon reippaan kasvun myötä (tulostiedote 2010/12) Kauppalehti. Arkistoitu 4.3.2016. Viitattu 31.7.2022.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]