Käyttäjä:Disturbedfani97

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

HEI! Olen Disturbed-fani ´97, 12 vuotias nuori WIkipedian tekijä ja DISTRUBEDIn suurin fani. Haluan auttaa Wikipediaa tekemällä tänne paljon hyviä sivuja. Olen sitä mieltä, että muilla ei ole oikeutta tuomita minua, vaan teidän pitää ensin odottaa että teen muokkauksia. Mutta monet ovat jo tuominnneet minut kun olen yrittänyt käyttää Wikipediaa. Kävin ennen peruskoulun kuutosluokkaa, mutta pääsin muutama viikko sitten ylä-asteelle. Nyt olen seiskalla luokalla, ja kotitalaous on tosi kivaa! Tosin historiasta en pidä kauheasti opettajan takia mutta historia kiinnostaa minua paljon.

Ennen käytin nimi-merkkiä LORDI-FANI 123 (http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Lordi-fani_123) ja silloin tykkäsin tosi paljon LORDIsta. Tykkään siitä kyllä edelleenkin, joten tein tämän uuden kääytttäjän DISTURBED-faniksi. Olin tosin jo unohtanut LORDI-FANI123:n sala-sanan joten pakkokin oli vaihtaa salanimeä.

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää minusta:

Mistä pidän?[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pidän tietokoneista ja muusiikista. Lempi tv sarjani on BB sekä myös SIMPSONIT. tykkään pelata GUIDAR HEROA ja olen siinä tosi hyvä ja aion jsokus itsekkin tulla guidar heroksi, eli kitaristi-sankariksi. Tykkään myös vanhemmista peleistä niinkuin THE SIMPSONS WRESTLING, joka minulla on ollut pleikkarille siitä lähtien kun isoveljeni antoi minulle vanhat pleikkaripelinsä.

Pidän myös mexikolaisestaruuasta sekä pihvistä.

Mitä musiikkia Disturbed-fani kuuntelee ???[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuten nimestänikin jo voi nähdä niin tykkään tosi paljon METALLICAsta ja ennen kaikkea DISTURBEDIsta, joka on mielestäni MAAILMAN PARAS BÄNDI!!! KUMMELI-musiikista pidän paljon myös, samoin KUMMELI-tv-sarjasta, sekä tosi paljon LORDIsta. Suosikki-laulajani on MR. LORDI sekä DISTURBEDIn
D A V I D   D R A I M A N.

MIkä on hänen lempi-elokuva:[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Paras elokuva on THE SIMPSONS MOVIE ja LORDI-elokuva. Toivon myös että DISTURBEDiltä tulisi elokuva, se olisi varmasti hyvä.

Käyttäjäsivuni!!![muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kiitos isoveljelle joka teki minulle hienon Wikipedia-käyttäjäkotisivun silloin kun olin viellä LORDI-FANI 123. Nyt muokkailin sitä vähän itse sillä isoveli on opettanut minulle hotmail (html)-koodia.




JOS SINULLA ON MINULLE ASIAA, NIIN KERRO SE MINULLE KESKUSTELUSIVULANI!!!!!

http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Keskustelu_k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4st%C3%A4:Disturbedfani97&action=edit&redlink=1