Keskustelu käyttäjästä:JuusoS

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeleiden epäselvyyksistä keskustellaan artikkeleiden keskustelusivuilla. --TeVe 22. helmikuuta 2006 kello 08.48 (UTC)

Kiitos houmautuksesta. Pistetään korvan taa hautumaan ;-).

Muistathan allekirjoittaa kaikki keskusteluviestisi, sekä äänesi äänestyksissä. Se tekee keskustelujen seuraamisesta helpompaa. Allekirjoituksen voi lisätä helposti napsauttamalla tekstinmuokkausruudun yläpuolella olevan työkalurivin toiseksi viimeistä kuvaketta tai kirjoittamalla ~~~~ (neljä tildeä). -TeVe 22. helmikuuta 2006 kello 10.45 (UTC)

Lordin oikeudet

[muokkaa wikitekstiä]

Terve, lisäsit tiedon Lordi -artikkeliin että Sony-BMG:llä on kaikki oikeudet Lordiin. Kävisitkö vielä lisäämässä tiedon tälle lähteelle, sivistymätön veikkaukseni kun olisi ollut että Putaansuulla olisi edes jotain oikeuksia. --Harriv 13. marraskuuta 2006 kello 09.33 (UTC)

Toimintasi saatetaan tulkita häiriköinniksi oman kannan esittämiseksi, ja se on kiellettyä. Ethän jatka. Samasta aatteesta ei tarvita kahta erillistä artikkelia. --Jetman 4. tammikuuta 2007 kello 19.47 (UTC)

Lopeta häiriköinti tai sinut estetään. --Hasdrubal 13. tammikuuta 2007 kello 09.21 (UTC)

Millä lailla häiriköin?
Suomen Sosialidemokraattisen puolueen aatteena on puolueen asiakirjoihin kirjoitettuna :SOSIALIDEMOKRATIA, eikä sosiAAlidemokratia.
Jos tämän tosiasian esiin tuominen on mielestäsi häiriköintiä, niin antaa olla sitten.
Et voi millään tavalla osoittaa, että Suomen Sosialidemokraattinen puolue kirjoittaisi oman aatteensa väärin, etenkin kun sosialidemokraattien aate on johdettu kantasanasta SOSIALISMI ja tuon toisen artikkelin sosiaalidemokratia on keskustelussa monesti väitetty johdetuksi kantasanasta SOSIAALINEN.
Tällöin kyseessä on de facto kyse kahdesta eri lähtökohdasta syntyneestä erillisestä aatteesta, :joilla toki saattaa olla yhteisiä piirteitä.--JuusoS 13. tammikuuta 2007 kello 16.33 (UTC)

Tällaiset argumentit voi esittää sivulla Keskustelu:Sosiaalidemokratia. PS. Pidäthän keskustelut yhdessä paikassa. Vastaaminen eri sivulla kuin alkuperäinen kommentti vaikeuttaa keskustelun seuraamista huomattavasti. --Hasdrubal 13. tammikuuta 2007 kello 16.42 (UTC)

Tämähän ehdotuksesi mukainen olisi vähän sama asia, kuin esittäisin argumenttini jossain ihan muualla, kuin sosialidemokratia-keskustelussa. Merestä ei keskustella järvisivulla, eikä päinvastoinkaan, vaikka kummassakin peruselementti on vesi, toisessa suolainen, toisessa suolaton. Sosiali- ja sosiaalidemokratiassa ero tosin on suurempi ja merkityksellisempi.--JuusoS 2. helmikuuta 2007 kello 15.32 (UTC)

Voisitko esittää lähteen väitteellesi[1]. En jaksa uskoa sitä, eikä "Irakin Baath-puoluetta" varsinaisesti ollut olemassa, vain puolueen alueellinen osasto. --Mikko Paananen 31. tammikuuta 2007 kello 21.57 (UTC)

Ainakin Saddam Hussein esiintyy samoissa Sosialistisen Internationaalin kokouksesta otetuissa kuvissa, kuin suomalainen Kalevi Sorsa. Netistä ei tähän löydy linkkejä, mutta ainakin Hesarin arkistosta tieto löytynee.--JuusoS 2. helmikuuta 2007 kello 15.27 (UTC)