Käyttäjä:Superbomberbros

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
SuPeRBoMbErBrOs







Varoituksen sana ennen kuin sokaistut!



Älä lue tätä. Noin. Mutta tiedän, että luet kuitenkin, joten sanon, että saat lukea tämän tekstin, koska se antaa sinulle yleissivistystä ja kehittää sinua. No niin! Nyt sinua ei varmasti enää kiinnosta lukea tätä. Tai sitten tajusit taka-ajatukseni estää sinua lukemasta sivuani ja nyt sinulla on pakottava tarve nuuskia tämän sivun sisältöä. Tietenkään edellinen virke ei ollut totta, koska se on vain esimerkki! No okei, voitit. Saat lukea hämmästyttävät sivuni aivan vapaasti, jos sinunlaista sen sisältö edes kiinnostaa... Mutta älä luule, etten ole varoittanut.


Ai niin ja jos näet tämän psykedeelisen allekirjoituksen jossain keskustelusivulla, niin ole varovainen:

--Superbomberbros 26. marraskuuta 2008 kello 19.22 (EET)


Ohjeet Bomberointiin



Ensinnäkin tarvitsen erilaisen ja todella mukavan näköisen fontin, jolla voi bomberittaa toisten ihmisten mieliä sen bombermaisella upeudella. Oma bomberfonttini on Comic Sans MS, joka kuuluu Windowsin typokrafiaan, ja siksi sillä on tuki kaikissa selaimissa (jos loistavaa Lynxiä ei lasketa). Hienon fonttini saan toimimaan tällä koodinpätkällä:


<font size="4" face="Comic Sans MS">Kirjoita tänne tarinasi</font>


Eikö se olekin hieno? No sitähän minäkin. Ja tekstin kokokin on juuri sopiva. Jos sinulla herää kysymyksiä bomberoinnin muotoseikoista, niin keskustelualuettani saa vapaasti käyttää.


Miksi Bomberittaa?


Koska se on hauskaa. Jos tykkää jostain R1cKR0ll3d-jutuista, niin ymmärrän hyvin, että et kykene ymmärtämään Bomberoinnin syvintä filosofiaa. Ja jos olisin niin ilkeä, että kertoisin se juuri sinulle, tässä ja heti, niin aivosi luultavasti räjähtäisivät. Voit siis olla iloinen, siitä että säästän sinut siltä karmealta kohtalolta. Jos haluat Bomberoida, niin sinun ei tarvitse tehdä sitä, kuten minä. En edes itse ymmärrä, mitä minä teen tässä, mutta luulen sen olen suurimmaksi osaksi tajunnanvirtaa. o_O




Artikkeleita ja tekstin pätkiä, joista pidän



15.6

15.6 on monien ihmisten syntymäpäivämäärä. Viidestoista kuudetta(lausutaan)on merkittävä tapahtuma historiankin kannalta. Tuolloin on syntynyt monia merkittäviä ihmisiä ja kuollutkin myös monia ihmisiä. Tuona tiettynä päivänä, joka esiintyy vain kerran vuodessa, on esimerkiksi Afrikassa vanhojen heimorituaalejen toteuttamispäivä. 15.6 voi myös tarkottaa pakkas-tai jopa plussan puoleista aste määrää. Löydät lisää tietoa hakemalla wikipediasta hakusanalla "kalenteri 15.6"


Miksi pidän siitä?

Se on tajunnanräjäyttävää tajunnanvirtaa ja jos et tiedä mitä tajunnanvirta on, niin se on tekstin virtaa, joka tulee virtaamalla tajunnan syvyyksistä. Juuri se tajunnasta tuleminen tekee tajunnanvirrasta niin hienoa, koska se tulee juuri tajunnasta ja kuvaa siksi ihmistä, joka tajunnan omistaa, tajuntaa järisyttävän hyvin.

Ainoa suuri suuri ongelma tässä artikkelissa on se, että se ei ole Bomberia.

No okei, valehtelin. Sillä artikkelilla on myös toinen ongelma ja se on se, että sitä ei enää ole.


Arlon

arlon on kiva paikka ja blaah blaaah


Miksi pidän siitä?

Se on lyhyt, joten se ei kuluta turhaan Wikipedian kaatumassa olevia palvelimia. Se on myös kaiken lisäksi hyvin tiivistettyä tekstiä ja menee suoraan asiaan selittelemättä aluksi Arlonin historiaa, kulttuuria, väestöä, viinan kulutusta jne.


Internet-sivuja, joista pidän




Sieni.us on maailman paras sivusto, vaikkakin se aiheuttaa lievää päänsärkyä. Loppujen lopuksi se on hyvä paikka saada tarkoituksellinen pääkipu, jonka nojalla voi jättää lähtemättä jonnekin, minne ei huvittaisi mennä. No okei, voihan sitä aina valehdella, että särkee päätä, mutta oikea kipu näyttää paljon totuudenmukaisemmalta kuin teeskellelty. Se tuskin oli uusi juttu kenellekään, paitsi niille, jotka oikeasti lukevat tätä käyttäjäsivua ahkerasti. Tällaisia ihmisiä löytyy Suomen maasta kenties... nolla? Jos todellakin luet tätä, niin kirjoita keskustelusivulleni siitä tai sitten vain pidät maineesi ja pysyt salaisena ihailijana. Kannatan viimeistä vaihtoehtoa.

Mutta koska tämän osion tarkoitus on kertoa lempisivuista, eikä suoltaa tajutonta tajunnanvirtaa, niin kerron, että lempivideoni Sieni.us:ssa on se, missä musta ukkeli vyöryy alas mäkeä (linkkiä ei jaksa laittaa, mutta Tr00-sienestäjät tietävät varmasti sen)...


Laulujen sanoja, joista pidän





Terveisiä Perseestä – Irwin Goodman


Tämä se on sitten hyvä kappale, vaikka onkin jo vanha. Tässä on sitä kuuluisaa jotain. Sanoitukset ovat rautaa, kuten yleensäkin Irwinin biiseissä, mutta tämän kohdalla hän on ylittänyt itsensä.



Kuvia entisaikojen Bombereista



Esipuhe

En voi väittää olevani läheskään yhtä Bomber (oikeastaan en ole Bomber lainkaan) kuin nämä entisaikojen sankarit, jotka puolustivat omaa maataan taistelemalla ilmassa tietäen koko ajan, että loppu saattaa tulla hetkenä minä hyvänsä.

Jos saat kummallisen Bomber-kuvan keskustelusivuillesi, niin tiedät, että sinut on hyväksytty SuperBomberBrosin Bomber-ryhmään. Saat itse päättää, onko kunniallista olla sen jäsen. Eroanomukset voi jättää keskustelualueelleni lisäämällä sinne kuvan:

[1]

Kuvatiedostoa ei uskalla liittää tänne, koska se pilaa muiden kuvien mustavalkoisuuden omalla räikeällä värityksellään.



Doo-diih. Nyt eiku Bomberittamaan! Wryyyyy!


Doo-diih. Nyt eiku Bomberittamaan! Wryyyyy!
Doo-diih. Nyt eiku Bomberittamaan! Wryyyyy!


Doo-diih. Nyt eiku Bomberittamaan! Wryyyyy!
Doo-diih. Nyt eiku Bomberittamaan! Wryyyyy!