Käyttäjä:POTESTAS

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

VALTA – KUNNIA – VOIMA karporaattori@gmail.com


Pettynyt hieman. Pitäisi antaa tiedolle mahdollisuus kasvaa muuta kuin tyngäksi. Joku kyllä huomaa ja tulee mielellään auttamaan. Jos jollain on kovastikin aikaa, hän voi kääntää englannista suomeksi tietoja, kuten olemme ystäväni kanssa tehneetkin.


YRITÄN PARHAANI! MIELESTÄNI TÄMÄ ON PARAS JUTTU BASICIN JÄLKEEN!


Uskon wikiin ja niin uskovat monet muutkin.


Mitä olen aloittanut, tehnyt, tai muokannut

• Liipola • Diatsepaami -lääkkeitä ja muita sensellaisia. Jotka ovat nyt oikein hienoja aktiivien vuoksi. • Nupinaula (joka oli luuppi aivan ensiksi) • Saksala • Selkäleikkaus (joka korjattiin myöhemmin mainiosti) • Paniikkikohtaus • Korjannnut muiden tekstiä • Laittanut muutaman lähdemerkinnän joihinkin artikkeleihin. • Yritän säätää Saksala -artikkelia - - - (En enään) • Etchetera


Kaikki näyttää menevän ihan ok. Harmi ettei tämä enään olekaan niin vapaa, kuin aluksi annettiin ymmärtää. Aktiivit kumoavat järjestään sen, mitä kohtuukirjoittelevat tekevät. Onneksi "Kumoa" - nappula sentään vielä on jäjellä...


OLISIKO MAHDOTONTA, ETTÄ HIMO-WIKISTIT JA KIINNOSTUNEET-WIKISTIT TEKISIVÄT YHTEISTYÖTÄ? ESIM. PALJON-KÄYTTÄVÄ EI KUMOAISI JOSKUS-KÄYTTÄVÄN TEKSTIÄ HETI, VAAN EHKÄPÄ LAITTAISI VIESTIN JA HOITAISI SIIHEN KUVAN TAI JOPA PAREMMAN LÄHDEMERKINNÄN, JOS VAAN SELLAISEN JOSSAIN HUOMAA - MINKÄ HE YLEENSÄ NOPEASTI HUOMAAVATKIN. LÄHDE-MERKINTÄ VOI JOSKUS OLLA HANKALAMPI JUTTU. KUMMINKIN ASIA VOI HETI OLLA TARKISTETTAVISSA JOSTAIN VANHASTA TIEDE-LEHDESTÄ. TAI JOPA OMASTA KOKEMUKESTA. :-) EI PILATA HETI, VAAN ANNETAAN MUIDENKIN VILKAISTA! EIHÄN TÄMÄ "KAI" MIKÄÄN KILPAILU OLE?

-- 3. heinäkuuta 2009 kello 06.41 (EEST)


Sain aikaiseksi artikkelin videolaista vaikka se ensin laitettiin "Hauki on Kala" -ytimeen, mutta sitten ennen kuin ehdin tehdä sen loppuun, oli siitä tehty jo aivan loistava tyngäntapainen. POTESTAS (keskustelu) 15. joulukuuta 2020 kello 03.11 (EET)


Tästä lähtien yritän käyttää enemmän järkeäni täällä. Kiinnostaisi tietää, miten joku kirjoitus siirretään käyttäjäsivulta keskustelusivulle. En oikein hallitse sitä. POTESTAS (keskustelu) 15. joulukuuta 2020 kello 03.11 (EET)




0lisinpa parempi tällä alustalla. Samalla haluaisin wikistien neuv0van uusia tyyppejä täällä ja j0idenkin papukaijamerkillisten taht0isin 0levan vähemmän 'parempia ihmisiä'- Hyviä wikistejä 0n palj0n, ketkä järkeilevät hyvin ja k0rjaavat (ei vain itseni) huon0t mu0kkaukset / mu0kkausten yritykset, sekä minitynkäartikkelit pyyteettömästi ja 0malla mielenkiinn0llansa hien0iksi ja mielenkiint0isiksi artikkeleiksi. Kiit0s kaikille sellaisille. POTESTAS (keskustelu) 29. maaliskuuta 2021 kello 19.43 (EEST)