Käyttäjä:Lauren Ann

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Heippa! Täällä toisella puolella ruutua Wikipediaa parantelee käyttäjä Lauren Ann. Wikipediassa pyrin eniten oikomaan kielioppivirheitä, ja pääsääntöisesti osallistun Tähtien Sota-artikkeleiden tekemiseen ja parantamiseen. Loin tämän käyttäjän vuonna 2013, mutta olen osallistunut Wikipedian tekoon jo aiemmin. Nyt aloitettuani tietojenkäsittelytieteen sivuaineopinnot, innostuin ohjelmoinnista toden teolla ja Wikipedian koodailun opettelu on mukavaa mindfullnessia javailun ja muun vaikeamman toiminnan ohessa.

Keskityn tällä hetkellä luomaan ja parantelemaan sisältöä rapakon toisella puolella vaikuttavista koomikoista ja näyttelijöistä, erityisesti Saturday Night Live -sarjassa olleista henkilöistä. Suosikkejani ovat Kate McKinnon, Kristen Wiig sekä muutama kenestä ei edes löydy artikkelia suomenkielisestä Wikipediasta! Kohti sitä, siis...

Toivon oppivani enemmän muokkaamisesta "oikein", jotta jälkiäni ei tarvitse siivota. Ilokseni huomasin jonkun sekoilleen samalla IP-osoitteella kuin millä minä kävin täällä, joten se antoi enemmän energiaa tehdä kaikki mahdollisimman oikein, jotta Wikipedia on mukava paikka asioida ja että tieto on varmistettua, oikeaa ja mahdollisimman relevanttia eli ajankohtaista. Palaillaan!

- Lauren Ann

Tämä käyttäjä osallistuu Wikipedian Tähtien sota -projektiin.
Tämä käyttäjä kääntää artikkeleita englanninkielisestä Wikipediasta.
Tämä käyttäjä on kielenhuoltaja.
Uusi käyttäjä. Tämä käyttäjä on vielä suhteellisen uusi wikipedisti.
Tämä käyttäjä osallistuu Wikipedian Yhdysvallat-projektiin.