Käyttäjä:Lääkäri

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lääkäri tarkoittaa lääketieteen lisensiaatin tutkinnon suorittanutta ihmistä, jolle terveydenhuollon oikeusturvakeskus on antanut oikeuden lääkärin nimikesuojattua ammattinimikettä käyttää ja lääkärin ammattia harjoittaa.

nimimerkki Lääkäri

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimimerkki Lääkäri omaa edellä mainitut lääkärin oikeudet ja on valmistunut Suomessa lääketieteen lisensiaatiksi yli 20 vuotta sitten. Lääkäri työskentelee lääkärin työssään edelleen aktiivisesti. Lääkärin työhön ja työkyvyn säilyttämiseen menee aikaa yli 80 t viikossa.

Lääkäri on ottanut lääkäri-nimimerkin käyttöönsä, koska kukaan muukaan lääkäri ei ollut sitä käyttöönsä ottanut. Lääkäri on harkinnut ja jopa ehdottanut nimimerkistään luopumista ja ajatellut että sitä voisi käyttää esimerkiksi Suomen lääkäriliiton valtuuttama lääkäri.

Valitettavasti Lääkärin valmiudet Wikipediaan kirjoittamiseen ja erilaisiin rakenne ja etenkin muotoseikkoihin puuttumiseen ovat puutteelliset

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lääkäri tekee pääasiassa potilastyötä ja on lähinnä Wikipedian kiitollinen käyttäjä. Wikipediaan kirjoittajana Lääkäri ei ole ammattilainen, lähinnä hän kokee tällä alalla itsensä puoskariksi (joka tulee hyvin esille keskustelusivultakin. Lääkäri on satunnaisesti yrittänyt korjata Wikipedian artikkeleita osittain tässä onnistuenkin. Muotoseikkoja lääkäri ei hallitse eikä ole ehtinut asiaan riittävästi paneutua. Lääkäri on kuitenkin kiitollinen siitä, että muut ovat parannelleet muotoseikkoja.

Filosofisena anarkistina Lääkäri ei ole tottunut kuvia kumartamaan. Lisäksi potilastyössä Lääkäri joutuu päivittäin potilaan parhaaksi innovoimaan käypä hoito ja evidence based medisiinan puoitteissa valvova viranomainen niskan takana hengittämässä.

Pahoittelen sitä, etten ole ehtinyt perehtyä Wikipedian sääntöihin ja käytäntöihin kunnolla. Valitettavasti en lähivuosina ehdikään, mutta ehkä sitten eläkkeellä ollessa.


Tässä tämmöinen kannustusjuttu

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Rohkaisutunnustus alkavalle wikipedistille. Kyllä se siitä lähtee! Pitke 25. maaliskuuta 2009 kello 10.57 (EET) (Palkinnot)

Ohessa pienoinen taimi. Voit siirtää kasvamaan käyttäjäsivullesi mikäli haluat :> Pitke 25. maaliskuuta 2009 kello 10.57 (EET)

Lääkäriä häiritsee artikkelien epäyhtenäisyys

[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Monet lääketieteelliset artikkelit ovat varsin käyttökelpoisia. Osassa on kuitenkin mukana suoranaista puppua ja puoskarointia. Tähän on kuitenkin vaikea puuttua, sillä tietyt asiat lääketieteessä ovat ehkä liikaakin itsestäänselvyyksiä ja professioon kuuluvia. Lähteitä on hyvin vaivalloista löytää, joten on huomannut että helpointa on jättää puoskarointi muille.

Kiitän kärsivällisyydestä ja Wikipedian olemassaolosta. Lääkärin työn kannalta Wikipedia on netin arvokkainta sisältöä.