Käyttäjä:Kake1962

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
  • Esittely: Olen Kake1962 ja syntynyt tietenkin 1962. Asun Varsinais-Suomessa. En mielelläni kerro itsestäni tarkempia tietoja.
  • Harrastuksistani: Musiikki on kaikinpuolin parasta koko elämässä. Kuuntelen musiikkia paljon, rock, heavy, klassinen, jazz, blues jne. kuuluu repertuaariin. Teen myös itse musiikkia, toistaiseksi lähinnä itselleni ja mahdollisesti myös niille, jotka sitä välttämättä haluavat kuunnella. Luen kirjoja ja laatusarjakuvia (Tintti, Lassi ja Leevi, Asterix...). Fantasia ja scifi ovat kirjoissa ne jutut. Kuka ei katsoisi elokuvia hullun lailla: kauhu, fantasia, scifi, toiminta, draama, komedia...
  • Wikipediasta: Musiikkiaiheiset jutut kiinnostavat eniten ja haluaisinkin luoda ja muokata sellaisia, joista ei vielä Wikipedian sivuilta löydy. Mahdollisesti tärkeät lisäykset jo luotuihin saattavat tulla kuvioihin myös mukaan. Tulevaisuus näyttää mitä tuleman pitää. Kehitystä, tietoa ja taitoa tarvitaan koko ajan lisää ja niitä tulee vain kun uskaltaa tehdä asioita, joista itse pitää ja välittää. Käyttäjäksi tulin vuoden 2007 helmikuun lopulla.




Suosikkisivujani Wikipediassa: