Käyttäjä:Arvostelja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hyvät ylläpitäjät+muut, älkää bannatko minua minun henkilökohtaisten asioideni vuoksi, artikkelit joihin kirjoitan, ovat asiallisia, ja asiat, joita kirjoitan niihin ovat faktaa ja kunnollisia. On hienoa jakaa tietoa.

Tässä se henkilökohtainen puoli minusta: Minä elän pimeässä reijässä. Siinä on 20 Celsius astetta lähes aina, Pyrin pitämään asumispaikkani mahdollisimman viileänä. Työaikani on 1-48 tunnin pituisia, useimmiten kuitenkin 8 tuntia tai enemmän. Teen lähes aina fyysistä työtä. Joskus pääsen auttamaan yliarvostettua diplomi-insinööriä tietokone-ongelmien hurjissa vaikeuksissa. Olen suorittanut peruskoulun, sitten olen harrastanut sitä "opettelen salaa"-juttua ja lukenut perkeleesti kirjoja netistä ja warestanut uusimmat tortor tekniikalla. En edes kusisi kirjaston suuntaan kun heillä on kaikea antifaktaa ja vanhaa löpinää miten maa on litteä, ihan samaa paskaa mitä tulee ylen kakkosesta.

Wikipedia kertoo lähes kaiken, mutta pariin kysymykseen en ole saanut ikinä vastausta, eli kysyn ne nyt: Mikä on elämän tarkoitus? Kuka tai mikä loi Jumalan?

-Arvostelja