Ero sivun ”Space Hulk” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: Space Hulk on Games Workshopin tekemä warhammer 40 000 -maailmaan sijoittuva lautapeli, jossa Space Marine-nimiset superihmiset taistelevat Tyranoid-nimisiä alieneita vastaan. S...
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
Space Hulk on [[Games Workshopin]] tekemä warhammer 40 000 -maailmaan sijoittuva lautapeli, jossa Space Marine-nimiset superihmiset taistelevat Tyranoid-nimisiä alieneita vastaan. Space Hulkit ovat Tyranoidien tekemiä, jättimäisiä avaruusaluksia jotka leijailevat avaruudessa ilman sähköä ja jossakin vaiheessa osuvat johonkin galaksiin, jossa on sivistystä. Space Hulkit ovat täynnä tyranoideja.
Space Hulk on [[Games Workshop]]in tekemä warhammer 40 000 -maailmaan sijoittuva lautapeli, jossa Space Marine-nimiset superihmiset taistelevat Tyranoid-nimisiä alieneita vastaan. Space Hulkit ovat Tyranoidien tekemiä, jättimäisiä avaruusaluksia jotka leijailevat avaruudessa vailla sähköä ja jossakin vaiheessa osuvat johonkin galaksiin, jossa on sivistystä. Space Hulkit ovat ahdettu täyteen tyranoideja, joidenka on tarkoitus tuhota kaikki elämä planeetelta, johon heidän Space Hulkinsa osuu.


== Historia ==
Space Hulk -pelejä on tähän asti ilmestynyt 3. 1 peli ilmestyi vuonna [[1989]]. Toinen vuonna [[1996]] ja kolmas vuonna [[2009]]. Jokaista peliä on ollut myynnissä vain rajoitettu erä, jotka vietiin käsistä muutamassa viikossa.

Versio 21. helmikuuta 2010 kello 18.11

Space Hulk on Games Workshopin tekemä warhammer 40 000 -maailmaan sijoittuva lautapeli, jossa Space Marine-nimiset superihmiset taistelevat Tyranoid-nimisiä alieneita vastaan. Space Hulkit ovat Tyranoidien tekemiä, jättimäisiä avaruusaluksia jotka leijailevat avaruudessa vailla sähköä ja jossakin vaiheessa osuvat johonkin galaksiin, jossa on sivistystä. Space Hulkit ovat ahdettu täyteen tyranoideja, joidenka on tarkoitus tuhota kaikki elämä planeetelta, johon heidän Space Hulkinsa osuu.


Historia

Space Hulk -pelejä on tähän asti ilmestynyt 3. 1 peli ilmestyi vuonna 1989. Toinen vuonna 1996 ja kolmas vuonna 2009. Jokaista peliä on ollut myynnissä vain rajoitettu erä, jotka vietiin käsistä muutamassa viikossa.