Ero sivun ”Henri Virsell” versioiden välillä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ak: Uusi sivu: thumb|Henri Virsell ( Prokuvat ) Henri Virsell on Suomalainen kitaristi, säveltäjä ja miksaaja. Virsell on miksannut mm. yhtyeitä Lovex, Uniklubi,Dia...
 
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 1: Rivi 1:
[[File:Henri Virsell.jpg|thumb|Henri Virsell ( Prokuvat )]] Henri Virsell on Suomalainen kitaristi, säveltäjä ja miksaaja. Virsell on miksannut mm. yhtyeitä Lovex, Uniklubi,Diablo jaYö, ja ollut yhtenä perustajana ja pitkäaikaisena osakkaana maineikkaassa Fantom-studiossa. Virselin oma yhtye Manzana on julkaissut neljä levyä, ja tehnyt useita Euroopakiertueita.
[[File:Henri Virsell.jpg|thumb|Henri Virsell ( Prokuvat )]] Henri Virsell on Suomalainen kitaristi, säveltäjä ja miksaaja. Virsell on miksannut mm. yhtyeitä Lovex, Uniklubi, Diablo ja Yö, ja ollut yhtenä perustajana ja pitkäaikaisena osakkaana maineikkaassa Fantom-studiossa. Virselin oma yhtye Manzana on julkaissut neljä levyä ja tehnyt useita Euroopakiertueita.


Virsell pyörittää myös TRC-Records -yhtiötä.
Virsell pyörittää myös TRC-Records -yhtiötä.

Versio 30. elokuuta 2013 kello 10.41

Tiedosto:Henri Virsell.jpg
Henri Virsell ( Prokuvat )

Henri Virsell on Suomalainen kitaristi, säveltäjä ja miksaaja. Virsell on miksannut mm. yhtyeitä Lovex, Uniklubi, Diablo ja Yö, ja ollut yhtenä perustajana ja pitkäaikaisena osakkaana maineikkaassa Fantom-studiossa. Virselin oma yhtye Manzana on julkaissut neljä levyä ja tehnyt useita Euroopakiertueita.

Virsell pyörittää myös TRC-Records -yhtiötä.