Tiedosto:Wenceslas Hollar - Quivers and hunting horns.jpg

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Alkuperäinen tiedosto(4 674 × 3 247 kuvapistettä, 4,83 MiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Quivers and hunting horns.
Taiteilija
creator QS:P170,Q448555
Otsikko
Quivers and hunting horns.
Päiväys Tuntematon päiväys
Unknown date
(author lived 1607-1677)
Mitat 13 x 20 cm.
institution QS:P195,Q7789602
Nykyinen sijainti
Tunniste
Lisätietoja

  • Classification: Sports, Natural History > Sports > Hunting equipment and game
Lähde

Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
Tämä valokuva on otettu kaksiulotteisesta taideteoksesta. Valokuvan esittämä taideteos on ilman tekijänoikeuden suojaa seuraavasta syystä:
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 100 vuotta.


This work is in the public domain in the United States because it was published (or registered with the U.S. Copyright Office) before January 1, 1924.

Wikimedia Foundationin virallinen kanta on, että kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät voi saada tekijänoikeuden suojaa. Yhdysvalloissa käydyn oikeusprosessin Bridgeman Art Library v. Corel Corp. perusteella kaksiulotteisista taideteoksista otetut valokuvat, jotka pyrkivät maalauksen täsmälliseen toisintamiseen, eivät saa tekijänoikeuden eivätkä lähioikeuksien suojaa Yhdysvalloissa, koska maalauksen toisintamisessa ei ilmene sellaista luovuutta, joka synnyttäisi valokuvan ottajalle uuden tekijänoikeuden.

Suomessa kuitenkin tällaisia valokuvia suojaa lähioikeus, kunnes kuvan ottamisesta on kulunut 50 vuotta ja loppuvuosi. Siirtymäsäännöksistä johtuen myös ennen vuotta 1966 julkistetut valokuvat ovat ilman lähioikeuden suojaa Suomessa. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueen ulkopuolelta, tätä kuvaa ei voi käyttää Suomessa, ellei tätä kuvaa ole otettu ennen vuotta 1969 tai julkistettu ennen vuotta 1966. Jos tämä kuva on peräisin Euroopan talousalueelta, on valokuvan oltava ilman tekijänoikeuden suojaa myös alkuperämaassa. Katso COM:CRT eri maiden suoja-aikoja varten. Muista maista katso Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen15. maaliskuuta 2009 kello 11.08Pienoiskuva 15. maaliskuuta 2009 kello 11.08 tallennetusta versiosta4 674 × 3 247 (4,83 MiB)Dcoetzee{{Information |Description=From University of Toronto Wenceslaus Hollar Digital Collection. High-resolution version extracted using custom tool by User:Dcoetzee. Additional image-specific information will be added in a second pass with a bot. {{PD-Sc

Seuraava sivu käyttää tätä tiedostoa:

Tiedoston järjestelmänlaajuinen käyttö

Seuraavat muut wikit käyttävät tätä tiedostoa: